Dan Folta tváří ročenky Florbal.cz

11. srpna 2009, CD

Na titulní straně ročenky Florbal.Cz, která se bude prodávat během nadcházejícího Czech Openu, není nikdo jiný, než kapitán mistrů ligy Daniel Folta.

 

Vychází nová ročenka Florbal.cz

Čtvrtá ročenka serveru Florbal.cz vychází právě teď. Prodávat se začne v průběhu Czech Open na stáncích České florbalové unie, v areálu Hamr Braník a na dalších vybraných místech. Už čtvrtý rok bude k mání za stejnou cenu - 69 Kč.

 

Do své knihovničky si tak můžete zařadit podrobné zmapování ročníku 2008/2009. Těšit se můžete na speciální sekci zaměřenou na domácí světový šampionát, rozhovory s těmi nejlepšími světovými hráči, podrobné představení extraligového pelotonu nebo velký rozhovor s Danem Foltou o jeho úspěšné kariéře.

 

Chybět nesmí ani třetí ročník vyhlášení naší ankety o nejlepší hráče sezóny a taky praktický průvodce pražským turnajem Czech Open s představením elitních klubů.

 

Jestli chcete být mezi prvními, kdo zalistuje zbrusu novou ročenkou Florbal.cz, přijďte se podívat na její křest, který se koná ve středu 12.8. od 20:00 v pražské kavárně Kumbál v Heřmanově ulici (www.kumbal.cz).