Vítkovice opět rozcupovaly Znojmo

04. října 2009, CD

Na jihu Moravy si Vítkovice s chutí zastřílely a dál úspěšně ladí formu na nadcházejí Pohár mistrů! Pěti brankami se blýskl Milan Tomašík. Výsledné skóre 15:3 pro Vítkovice!

 

      Již první třetina napověděla, že utkání nebude z nudných šachových partií, padlo sedm branek a Vítkovice vedly na jihu Moravy 5:2. Na začátku druhé třetiny zkompletoval hattrick Milan Tomašík, ale svůj účet tím ještě neuzavřel. V poslední třetině totiž přidal další dva zásahy. Vedle něj se střelecky činil i Tomašíkův parťák v útoku Martin Tokoš, který si také připsal hattrick. Dvě branky přidal i Jiří Mojžíšek, po jedné pak Jiří Juhaňák, Jan Jelínek, Patrik Suchánek, Lukáš Hrubý a Tuomas Mustakallio. Tři branky připravil Martin Vladař. Skvělý výkon podal brankář Marcel Suchánek, který si v ofenzivně laděném utkání připsal 24 úspěšných zákroků.

      Vítkovicím se proti Znojmu daří. Loni tehdy extraligového nováčka nejříve doma zničili rekordní výhrou ročníku 19:2 a venku vyhráli rovněž přesvědčivě 9:3. Ani na třetí pokus tedy Znojmo neudrželo s Vítkovicemi tempo.

      Úřadující mistr z Vítkovic ještě do odjezdu na Pohár mistrů (14.-18.října) sehraje dva extraligové zápasy. Nejdříve ve středu zavítá v ostravském derby na FBC Bix Ostrava, poté hostí v sobotu 10.října v 17hodin Sokol Pardubice. Poté se již vydají na sever Evropy, do Frederikshavenu, kde budou vítkovickým hráčům soupeři úplně jiného kalibru. Na podporu se chystá opět i početná skupina fanoušků.

Detail utkání: http://florbalvitkovice.cz/zapasy.php?idz=2388&tym=1