Vítkovice hostí Liberec před TV kamerami

25. října 2009, CD

Za asistence kamer České televize odehrají v úterý 27.10.2009 Vítkovice další utkání Fortuna Extraligy. Tentokrát na své hale přivítají tým ge-tra FBC Liberec. Utkání začíná v 18:00, přijďte Vítkovice povzbudit!

 

      Loni vyhrály Vítkovice s Libercem oba zápasy. Doma se sice protrápily k vítězství 4:3, když rozhodl až tři a půl minuty před koncem střelou pod břevno Jaroslav Vaněk (nyní Panthers Otrokovice), na půdě souspeře ale byly jasným pánem na hřišti. Od prvních minut šly přímočaře za třemi body a ve 28.minutě to bylo z pohledu domácího Liberce 0:9! Pak začaly padat branky i do vítkovické sítě. Třemi brankami se připoměl domácí tahoun Petr Salát (nyní Kloten Bülach Jets). Skóre se zastavilo na 11:3 pro Vítkovice!

      I nyní budou jasným favoritem Vítkovice. Nasvědčuje tomu i pohled na extraligovou tabulku. Vítkovice jsou těsně druhé za Tatranem,  se kterým ztratily zatím jediné body v sezoně po prohře 4:5 na nájezdy, kdežto Liberec uzavírá na osmém místě postupovou osmičku do play-off. Los je teď k němu krutý. V minulém kole si odvezl výprask 13:4 právě ze střešovické stodoly, nyní tedy zavítají Severočeši na Dubinu, aby změřili síly s mistrem.

Během utkání se diváci v hale dočkají i jednoho velice příjemného překvapení, doporučujeme přijít včas! Přijďte povzbudit Vítkovice přimo do haly, utkání začíná v úterý 27.10.2009 v 18:00!