Mladší žáci podlehli Pepinu a rozdrtili Havířov

20. prosince 2009, Otto

Trenér Otto Sklenovský hodnotí poslední dva zápasy svého týmu roku 2009.

 

Předem svého krátkého článku bych chtěl popřát všem krásné prožití vánočních svátků a vše nejlepší do nového roku.

      Kategorie mladších žáků A měla na programu poslední kolo letošního roku, kde narazila v prvním zápase na obávaného ostravského soupeře BIX a v druhém na havířovský tým Slávia, který se pohybuje v nižších patrech tabulky.
      První zápas se vyvíjel v duchu velké nervozity ze strany všech hráčů, kteří už delší dobu řešili taktiku na zápas. První dvě třetiny jsme se nedostali skoro k žádné kombinaci, což ale bylo to způsobeno jen naši nervozitou a přehnanou touhou porazit konečně největšího městského rivala BIX. Až ve třetí třetině se mi podařilo za notné pomoci Jiřího Veleckého a Tuomase Mustakallia dostat kluky do většího klidu a zápas se dohrál v klidnějším tempu. Konečný výsledek zněl 7:3 pro soupeře.

      Druhý zápas si už hráči užívali. Kombinace střídala kombinaci a kluci se hecovali k lepším a krásnějším akcím. Každý divák mohl sledovat, že tým se uvolnil a hrál to, co mu vyhovuje. Utkání skončilo předčasně ve třetí třetině za stavu 15:0. Chtěl bych celé mužstvo za předvedený výkon pochválit.

Trenér Sklenovský