Tuuka Lehtinen řádil! Veteráni stále bez chyby

24. ledna 2010, CD

Veteráni mezi sebou přivítali finskou posilu Tuukku Lehtinena a i s jeho pomocí si připisují dalších šest bodů do tabulky.

 

Veteráni v neděli narazili na bezmocný 2.MVIL Hrabová, který nastoupil pouze v pěti hráčích do pole a tak nekladl příliš velký odpor. Konečná výhra 7:0 byla pro něj ještě milostivá. Poprvé se v dresu Vítkovic představil bratr Turkky Tuukka Lehtinen a na sedmi brankách se podílel měrou více než významnou. K jednomu zásahu přidal ještě čtyři asistence!

      Druhý zápas byl ve znamení pokračujících lednových derby Vítkovice-BiX. Předchozí střetnutí dorostenců, juniorek, juniorů a mužů skončilo vítězstvím Vítkovic a nejinak tomu bylo nyní. Veteráni porazili svého soka přesvědčivě 9:3. Na celých šesti brankách se podílel opět Finský ďábel Lehtinen! Povedl se mu hattrick a na stejný počet gólů i přihrál. Celkem tedy ve svých prvních dvou zápasech za Vítkovice nasbíral 11 bodů za čtyři branky a sedm asistencí.

      Veteráni pokračují ve spanilé jízdě 1.ligou veteránů divize III. Deset zápasů, deset vítězství. Další utkání navíc sehrají na domácí půdě 6.února!

Foto: Roša