Ženy postoupily do semifinále poháru ČFBU!

20. listopadu 2010, Redakce

V sobotním večeru se odehrálo na Dubině čtvrtfinále poháru ČFBU. Vítkovické ženy čekal čtvrtý tým aktuální tabulky, pražský Chodov. Po fotbalovém výsledku se z postupu do semifinále radujíc vítkovické ženy.

 

Vítkovickou sestavu na zápas poznamenalo hned několik absencí. Pro zranění, nemoci či jiné povinnosti chyběly z obvyklého kádru Hana Sládečková, Ferenčíková, Kuzmíková a Kovalská.

      Přesto utkání začalo zhurta, už ve druhé minutě první formace zamkla soupeře a důrazem se prosadila Tamara Hašová. Asi nikdo v tu chvíly nečekal, že se jedná o poslední branku v utkání. Po úvodní brance začaly na Dubině po zbytek večera vládnout obrany a brankářky. Vítkovická Lenka Kubíčková se několikrát vyznamenala, především při chyceném trestném střílení Podobně vydařený zápas však měla i její sokyně v brance Chodova. Nutno však podotknout, že ani jeden z týmů neměl svůj den, a v zakončení byl nepřesný nebo nedůrazný. Změnu skóre nepřinesly ani tři přesilové hry Chodova, ani závěrečná power-play a tak po na florbal nevídaném výsledku 1:0 postupují do semifinále poháru ČFBU Vítkovice.

      Soupeřem jim bude tým FBŠ Bohemians Praha, utkání se odehraje za čtrnáct dní v Praze.

1.SC WOOW Vítkovice – TJ JM Chodov 1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
branky a nahrávky: Hašová (Gaidová)
sestava Vítkovic: Kubíčková – Novakovská, Vašíčková, Skalíková, Niemcová – Gaidová, Hašová, Macurová – E.Sládečková, Pastušková, Léblová – Enenkelová, Šrotová, Zamastilová

 

Foto: Roša