Ve šlágru posledního kola již o moc nepůjde

02. března 2006, CD

Utkání prvního se čtvrtým uzavře pro oba týmy základní část.
Dalším tahákem bude nedělní poslední zápas ligy, kdy o pořadí 3.-5. příčce rozhodne přímý souboj Pepino-Future.

   V sobotu odjedou Vítkovice do Prahy k poslednímu utkání základní části Fortuna Extraligy. Jejich soupeřem bude lídr ligové tabulky Tatran Techtex Střešovice.

   Oba týmy se střetnou letos již potřetí, neboť kromě prvního ligového zápasu se utkaly i ve finále domácího poháru. Oba zápasy skončily naprosto shodně, a sice výhrou 7:4 pro mistrovský Tatran.

   Teď je ale situace malinko uvolněnější. Tatran je už jistě vítězem základní části. Vítkovice se poperou s Future a Pepinem o 3.-5.místo, ale o všem stejně pravděpodobně rozhodne až nedělní televizní zápas Pepino-Future.
   "Bereme to jako normální zápas, jako přípravu na play-off. Doufám, že se nikdo nezraní." tvrdí Tomáš Sladký a na stejnou notu přizvukuje i jeho spoluhráč Petr Kološ: "Tatran je určitě nejkvalitnější tým u nás. Utkání bude spíše přípravou na play-off, velmi kvalitní přípravou."

   Hodně namotivovaný je čerstvý reprezentant a velký srdcař Pavel Brus. "Máme hodně kvalitní tým, bude hodně záležet na aktuální formě a zdraví jednotlivých hráčů. Play-off není o tom, jaké máte v týmu jména, ale jak šlape tým, zda makáte na své maximum a soustředíte se jenom na hru. Štěstí přeje připraveným a to my jsme." bije se do prsou Brus a dodává: "Na každý zápas jedeme s tím, že chceme vyhrát, to se nemění ani v posledním kole soutěže."

   Utkání začíná v sobotu ve 20 hodin v Praze v hale Tatranu Střešovice.

   11.kolo Fortuna Extraligy:
         Vítkovice-Střešovice 4:7
   Finále Poháru ČFbU:
         Střešovice-Vítkovice 7:4 (hráno v Hluku)

 

   Na výsledku zápasu si můžete vydělat i Vy. Když se přihlásíte do soutěže webu sskvitkovice.cz a uhodnete přesný výsledek utkání po základní části, můžete vyhrát jednu ze tří lahví Canadien. Odkaz na soutěž naleznete ve spodní části této strany.