Prague Games: den první

06. července 2011, CD

Junioři a starší žáci zatím stoprocentní.

Všech šest týmů odehrálo v první den dvě utkání.

B12 - výhra a remíza

Elévové si na úvod turnaje poradili vcelku hladce se Spartou Praha 7:2. Dvě branky dal Filip, po jedné přidali Orálek, Pála, Gattnar, Lukáč a Sekula. Druhý zápas s Plzní vítěze nenašel a skončil remízou. Branky Vítkovic zařídili Renz a Nikola Kubečková.

B15 - povedený začátek

První zápas starším žákům proti Chodovu vyšel. Hned v úvodu se trefil Fendrich a Kasinec, pak ovšem Vítkovice přibrzdilo pětiminutové vyloučení Jakubce a šly dokonce i do dvojnásobného oslabení. Soupeř v početní přesile vyrovnal. Pak ovšem Vítkovice udeřily ještě třikrát a vyhrály tak hladce 5:2. Ve druhém utkání rozstřílely Podbořany 12:0. Celkem sedm branek ve dvou zápasech vsítil Fendrich, hattrick ve druhém zápase si připsal Sklenovský.

B18 - jasná vítězství

Nabitá sestava juniorů ročníku 93 posílená ještě o Veltšmída neměla žádný problém s Bohemians B ani s výběrem IBK Nahned a po výsledcích 8:0 a 6:0 a kráčí za vítězstvím ve skupině D.

B18 U94 - sympatický výkon a poté zklamání

Výběr dorostenců sehrál s favorizovanými Bohemians pěkný zápas, v němž sice podle předpokladů tahal za kratší konec, ale přesto kladl po celou dobu aktivní odpor. Odešel poražen se vztyčenou hlavou 0:4. Druhý zápas s o poznání slabším Havlíčkovým Brodem se i přes očividnou převahu nepodařilo dotáhnout do vítězného konce. Branky Bräuera, Gárlíka a Družkovského přinesly bohužel po individuálních chybách pouze bod.

G14 - holky na zkušené

Nejmladší děvčata sbírají cenné zkušenosti na velkém turnaji. Ve svém premiérovém zápase podlehly Mostu 2:4, když góly dávaly Slavíková a Křižkovská. Ve druhém zápas nestačily na peprnou Němšovou ze Slovenska 0:3.

G18 - dorostenky mají čtyři body

V zápase proti Liberci stačily branky Kociánové a Mazancové na bod za remízu 2:2, proti Orlicku-Třebovsku už ale Vítkovice bodovaly naplno. Po jasné výhře 4:0 (branky: Kociánová, Haunerová, Nováčková a Šrotová) berou všechny tři body.

Další zápasy jsou na programu zítra.