Oba elitní vítkovické celky čeká pražský dvojboj

25. září 2012, CD

Na vložené třetí kolo hrané přes páteční státní svátek bude volně navazovat nedělní kolo čtvrté. V obou těchto kolech se Vítkovice střetnou s týmy z Prahy. Muži pojedou v pátek do Prahy k zápasu s SSK Future a v neděli přivítají Bohemians, ženy v pátek v Praze změří síly s Bohemians a v neděli přivítají mistra Herbadent.

Muži: v obou zápasech favoritem

V obou zápasech budou Vítkovice favoritem. Ale pozor, třeba loni dokázala Bohemka na začátku soutěže Vítkovice doma překvapit a vyhrála 8:7 na samostatné nájezdy. A to dokonce sahala po všech třech bodech, které ztratila díky drtivému závěru Vítkovic až v poslední minutě. 19 vteřin před koncem vyrovnával Lukáš Hrubý v oslabení Lukáš Hrubý. Pravda, oslabení to vlastně nebylo, protože v té době již byl Souček venku z branky a Vítkovice hrály power-play. Byl to zcela určitě divácky atraktivní zápas se spoustou branek, ale o podobný thriller vítkovičtí trenéři jistě stát nebudou. Zápas začíná v neděli v 17:15.

      Po zápase proběhne opět autogramiáda dvou hráčů Vítkovic, tentokráte s Patrikem Suchánkem a Lukášem Součkem.
      Opět bude v prodeji slosovatelný zápasový bulletin. Ten bude opět bohatší o informace a fotky. Výherce získá pernamentku na zbytek sezony v podobě fanouškovského trička.

 

Na ženy čeká velká výzva

Rovněž ženská extraliga má v ročním plánu sehrání kola o státním svátku. A stejně jako muže, čeká i ženy pražský dvojboj. A ne ledajaký. V pátek cestují do Prahy k utkání se druhým celkem loňské sezony Bohemians, aby pak v neděli přivítali ten první, Herbadent! Vítkovice před sezonou mocně posilovaly, především příchodem nových (a staronových) hráček z ostravského Remedica. Velkou, a také ještě stále čerstvou, ranou je ovšem nenadálý odchod nejzkušenější hráčky Zuzany Macurové právě do Herbadentu. Porazí Vítkovice suveréna posledních let? Utkání Vítkovice-Herbadent začíná na Dubině ve 13:30.