V sobotu přivítají muži Otrokovice a ženy Olomouc

16. října 2012, CD

Sobota bude na Dubině opět florbalová. Od 16 hodin přivítají ženy FBS Olomouc, od 19:15 pak přijedou k utkání extraligy mužů Panthers Otrokovice vedené kapitánem Karlem Ťopkem.

K vidění budou opravdu velice zajímavá a kvalitní utkání.
Ženy Olomouce v posledním kole šokovaly vicemistra Bohemians vítězstvím 5:3 a na Dubinu nepojedou odevzdat body lacino. Favoritem přesto zůstávají Vítkovice, aktuálně druhého týmu tabulky.

Panthers Otrokovice nastoupí i s trojicí exvítkovických hráčů Ťopkem, Vaňkem a Petříkem. Domácí Vítkovice ale budou chtít potvrdit výbornou střeleckou pohodu z posledních zápasů, kdy nastřílely jak Bohemians, Havířovu i Brnu celkem 29 branek! Připraveny již budou také letošní nováčci v dresu Vítkovic Robin Žydel a také Tomáš Vežranovský, nejčerstvější vítkovická posila.

Přijďte fandit na Dubinu!!!

 

V případě, že si cestu na florbalová klání neproklestíte osobně, můžete sledovat alespoň přímé přenosy přes internet:

Video on-line z utkání extraligy žen Vítkovice-Olomouc:
http://florbal.tvcom.cz/Zapas/Soutez-Fortuna-extraliga/Cast-Zakladni-cast/Pohlavi-Zeny/Sezona-2012-2013/18447-1.-SC-WOOW-Vitkovice-FBS-Olomouc.htm

Komentovaný video on-line z utkání extraligy mužů Vítkovice-Otrokovice:
http://florbal.tvcom.cz/Zapas/Soutez-Fortuna-extraliga/Cast-Zakladni-cast/Pohlavi-Muzi/Sezona-2012-2013/18216-SC-WOOW-Vitkovice-Panthers-Otrokovice.htm