SUPERFINÁLE – DEN, KDY FLORBAL PATŘÍ VŠEM

06. listopadu 2012, sr

Nervy drásající zápasy, bouřící publikum, jedinečné prostředí – svátek florbalu, Superfinále 2013 hlásí – STARTUJEME!

Již 8. listopadu 2012 vyzvou před zraky televizních kamer v repríze letošního Superfinále 1. SC WOOW Vítkovice úřadujícího mistra Tatran Omlux Střešovice. Symbolicky během tohoto zápasu se spustí předprodej vstupenek na Superfinále následující, Superfinále florbalu 2013.

 

            První ročník byl, i díky snížené kapacitě hlediště, vyprodaný a atmosféra doslova elektrizující. Naplní se moderní O2 arena sportovními fanoušky a příznivci florbalu i v roce 2013? Pořiďte si svoje vstupenky již od 8. listopadu na www.sazkaticket.cz. Vítkovičtí fanoušci si mohou vstupenky rezervovat u sekretáře klubu Pavla Palaty - pavel.palata@seznam.cz!

 

            Informace o Superfinále florbalu 2013 naleznete na webových stránkých projektu www.superfinale.cz, kde již nyní můžete čerpat hlavní informace o samotné akci, programu dne,  seznam týmů bojujících o  O2 arenu a mnoho dalšího. Jako hlavní zdroj novinek slouží oficiální facebookové stránky Superfinále, které Vám budou přinášet reportáže z nejvyšších soutěží, zákulisí  extraligových týmů, programu superfinálové dne, řadu soutěží a novinek.

 

            Sezóna 2012/2013 prozatím přináší mnohá překvapení. Dříve suverénní Herbadent SJM Praha 11 nepůsobí tak dominantně jako v minulých sezónách, špička extraligy žen se vyrovnává. Na Superfinále tak může myslet více týmů. V mužské extralize uniká první čtveřice,  jejichž ambice snad ani nemohou být jiné, než ty nejvyšší. Dočkáme se  20. dubna 2012 v  O2 areně dalších překvapení?  Utkají se o tituly stejné nebo nové týmy? Buďte u toho, Superfinále je den, kdy florbal patří opravdu všem!

  

            Vyvrcholení nejvyšších soutěží mužů a žen na jeden zápas mělo svoji premiéru v roce 2012. První zápasy o tituly v ženské a mužské extralize pro sebe ukořistily stálice českého florbalu. V ženském finále přesvědčivě opanovaly zápas hráčky Herbadent SJM Praha 11 a mužský, nervy drásající duel, pro sebe v prodloužení strhl Tatran Omlux Střešovice dovršením hattricku kapitána národního týmu ČR – Milana Fridricha. Na první ročník se v pražské O2 areně sešlo 5097 diváků na ženské Superfinále a 7877 fanoušků na Superfinále mužské.

 

Zavzpomínejme si na historicky první Superfinále:

Účastníkem byly i Vítkovice!!!