Přijďte fandit na Dubinu! Chystá se bohatý doprovodný program. Naplňme Dubinu do posledního místečka!!!

07. listopadu 2012, CD

Vítkovice chystají o velkém zápase Vítkovice-Tatran oslavit dvacáté výročí své existence s fanoušky! Mnoho zajímavostí a bohatý doprovodný program okoření soutěž o čtyři vstupenky na Superfinále 2013! Nenechte si tento velký svátek florbalu ujít a vyprodejme společně halu Dubinu!!!

Duel jediných dvou mistrů ČR ve florbale vždy táhne. Souboj 1. SC WOOW Vítkovice - Tatran Omlux Střešovice je označován jako souboj gigantů. O tomto florbalovém svátku navíc Vítkovice oslaví dvacáté výročí svého vzniku.

      Za devatenáct let v nejvyšší české soutěži nevyhrál nikdo jiný než Tatran nebo Vítkovice. Vítkovice mají kromě čtyř zlatých ještě dalších jedenáct medailí! Naposledy se oba týmy setkaly v Superfinále 2012...

      Účast na zápase přislíbili zakladatelé klubu Marcel Pudich a Miroslav Kníchal. Dvacetiletému výročí se bude věnovat také Ondřej Zamazal v přestávkovém programu přímého přenosu České televize a také je jubileu věnovaná část rozšířeného zápasového bulletinu. Ten bude slosovatelný a dva šťastlivci se mohou těšit na dvě vstupenky na Superfinále 2013 a další hodnotné ceny od partnerů Vítkovic. V bulletinu naleznete také historické statistiky vzájemných zápasů dvou českých florbalovýc titánů Vítkovic a Tatranu.

      Úvodní slavnostní symbolické bully obstarají zakladatelé klubu společně s nejmladšími vítkovickými nadějemi.

      Celý program budou doprovázat i sportovní exhibiční vystoupení a také moderátoři Hitrádia Orion. O přestávce sehrají svůj velký zápas caparti Vítkovic a spřáteleného klubu Letka Ostrava. V akci bude promotým Hitrádia Orion, který odvysílá živý vstup z utkání do vysílání rádia.

      Pro diváky jsou připraveny speciální nástroje pro fandění! V prodeji bude pernamentka na celou sezonu + fanouškovské tričko. Připraveny budou rozhovory s hráči směřované ke všem divákům v hale! A uskuteční se také již tradiční autogramiáda po konci utkání.

Všichni příznivci Vítkovic narození v roce 1992, kdy byl klub založen, mají na zápas vstup zdarma!!! 

Přijďte na skvělý florbal a také vše kolem něj!
Utkání začíná ve čtvrtek 8.11.2012 v 18:30!