Přijďme povzbudit naše hráče a předejte jim vzkaz do play off!!!

07. března 2013, CD

Před prvním utkáním play-off si naši hráči připravili pro Vás fanoušky vzkaz, který Vám těsně před zahájením utkání chtějí předat. Budeme rádi, když jejich vzkaz vyslyšíte a společně dojdeme v bojích play off co nejdál. Využijte zároveň této možnosti a předejte během sobotního utkání Váš vzkaz hráčům pro play-off!! Podrobnosti se dozvíte během zahájení.

Vstupné:

Prodávat se budou denní vstupenky již na utkání žen - tedy zakoupená vstupenka na utkáni žen platí také na následné utkání mužů daného dne. Cena vstupenky na dvojzápas je 50 Kč (včetně bulletinu pro prvních 100 diváků). Akce pro diváky, kteří se v neděli prokáží vstupenkou ze soboty mají nedělní vstup na dvojutkání za 30 Kč.

Bulletiny:

Bulletiny budou rozdávány ke vstupenkám pro prvních 100 návštěvníků.
Obsah: informace k utkání, rozhovor „face to face“ Andrea Pastušková a Filip Heczko, jedinečný plakát Tomáš Sladký – v plné zbroji!!!

Losování:

Nově na play off budou slosovatelné vstupenky. Tedy již ne bulletiny, ale každý divák který si zakoupí vstupenku může vyhrát hodnotnou cenu. Losujeme celkem tři výherce!

Autogramiáda – jedinečná edice hráčských karet!

Získejte jedinečnou hráčskou kartu svého hráče v rytířské zbroji!!
Sobota: Tomáš Sladký, Patrik Suchánek a Andrea Pastušková
Neděle: Lukáš Hájek, Lukáš Hrubý a Anna Niemcová

Video-online

Již tradiční online přenosy budou v sobotu točeny pouze na jednu kameru a bez komentářů, ale v neděli se můžete těšit na dvě kamery, zpomalené záběry, komentáře a také rozhovory.