Ženské týmy Vítkovic na jedničku se třemi hvězdičkami

17. března 2013, CD

O víkendu bojovaly hned tři ženské týmy Vítkovic, juniorky, ženy a hysterky a bojovaly nadmíru úspěšně! Ženy jsou po vítězství 4:0 na zápasy nad Olomoucí v semifinále! aktualizováno

První hvězdičku za víkendu zaslouží juniorky. Závěrečné dvě kola nadstavbové části dokázaly zvládnout, když nejprve porazily Slavičín vysoko 10:0 a poté v dramatické bitvě otočily zápas s Olomoucí a připsaly si vítězství 6:3. V nadstavbové skupině A3 tak obsadily druhé místo a zajistily si postup do čtvrtfinálové skupiny Morava a její pořadatelství.

Druhou hvězdičku zaslouží vítkovické ženy, které dvěma výhrami ztvrdily postup přes tým FBC Olomouc do semifinále extraligy žen! Nadřely se na ně určitě více, než v domácích zápasech, přesto v závěrech zápasů dominovaly a nakonec si připsaly dvě vysoká vítězství 9:4 a 10:4 a hladký postup do semifinále po vítězství 4:0 v sérii.

Závěrečnou a tento víkend největší hvězdičku si zaslouží ženy B – hysterky, které v posledním turnaji základní části nejprve sestřelily Lipník poměrem 15:0 a v druhém zápase opět vysoko vyhrály nad týmem Slavičína, tentokrát 9:3 a s náskokem sedmi bodů suverénně a opět vyhrály první ligu žen, moravskou divizi.

O jednotlivých účinkování týmů přineseme v brzké době podrobnější reportáže.