Superfinále - den, kdy florbal patří všem!

26. února 2014, Vlaďka Zoubková

Fanoušci vítkovického florbalu mají jedinečnou možnost zakoupit si vstupenky na Superfinále florbalu do jednoho sektoru!

Jedno utkání rozhodne o držitelích titulů Mistr České republiky ve florbale mužů a žen! Není žádné příště, není možnost opravy! Jeden den, jedno místo, dva vítězové!


Superfinále florbalu je akcí, na které pravý sportovní fanoušek nesmí chybět. Zajistěte si vstupenky do „vítkovického kotle“ včas a zažijte stejnou atmosféru, jako loni rekordních 10 451 diváků, kdy byla překonána divácká účast Superfinále ve Švédsku! U nás se Superfinále pořádá již potřetí, v obou předchozích ročnících měly Vítkovice své zastoupení, 2x za sebou v mužské kategorii a loni si vedle mužů atmosféru v O2 aréně užily také vítkovické ženy.

Letos připadá datum Superfinále na 13.dubna. Kromě finále extraligy žen i mužů, čeká fanoušky jako předkrm finále Isoline Cupu, ve kterém jsou jedni z finalistů dorostenci Moravskoslezského kraje. O důvod víc, zakoupit lístky na tento jedinečný den, kdy florbal patří všem!

Vstupenky budou v prodeji na každém domácím extraligovém utkání play off mužů nebo žen, začínáme tento víkend na čtvrtfinále! Fanoušci si také mohou vstupenky rezervovat u sekretáře klubu Pavla Palaty (pavel.palata@seznam.cz).

K dispozici budou vstupenky do modrého sektoru, cena 250kč/ks.


Na každém domácím utkání play-off mužů i žen vyhrají dva platící diváci vstupenku na Superfinále 2014. Přijít na play-off na Dubinu se vyplatí!

Trailer k Superfinále 2014

Foto: Jiří Zerzoň