Junioři jsou stále v čele G2 ligy!

09. prosince 2014, Petr Blakala

I po dalších dvou kolech jsou junioři na samém vrcholu tabulky, když porazili nováčka z Ústí a v dramatickém utkání sestřelili Tatran!

Florbal Ústí – 1. SC Vítkovice Oxdog 6:11 (4:1, 0:5, 2:5)

Po dlouhé a náročné cestě do Ústí nad Labem se vítkovickým florbalistům vstup do tohoto duelu vůbec nepodařil. Během prvních deseti minut inkasovali čtyři branky, a tak museli dotahovat. Do druhé části zápasu vstoupily Vítkovice jako vyměněné a pěti brankami otočily skóre na svou stranu. Po čtyřiceti minutách tak svítil na časomíře výsledek 6:4, se kterým byli spokojenější spíše hosté z Moravy. V posledních dvaceti minutách přidali hráči rytíře Vítka dalších pět branek, dvě inkasovali, avšak svůj náskok si již pohlídali a vyhráli pětibrankovým rozdílem. Po důkladném protažení čekala juniory cesta na hotel a ráno se vlakem vydali směr Praha.

Tatran Střešovice – 1. SC Vítkovice Oxdog 6:10 (1:2, 4:2, 1:6)

Velmi vyhecované utkání – takhle bychom mohli nazvat zápas mezi Tatranem a Vítkovicemi, kde to vře od samého začátku. Skóre se otevíralo již po 12 vteřinách první třetiny a na hřišti rozhodovala každá chyba. Během první dvacetiminutovky na tom byli o něco lépe Vítkovičtí, ve druhé periodě však úřadovali domácí florbalisté, kteří měli k dispozici jednobrankový náskok. Třetí dějství patřilo ale Vítkovicím. Hráči totiž dokázali během posledních dvaceti minut nastřílet šest branek, čímž zlomili soupeře a mohli si užít „sladké“ vítězství nad tímto rivalem. Minimálně tak do příštího kola zůstanou na prvním místě G2 ligy juniorů!

Tým juniorů by Vás rád pozval na poslední domácí zápasy v tomto kalendářním roce, které se odehrají 20. a 21. 12. Půjde o důležitá utkání, díky nimž by se Vítkovice udržely na první pozici G2 ligy! Neváhejte a dorazte na sportovní halu Dubina!

Sobota, 20. 12. od 17:00: 1. SC Vítkovice Oxdog - AC Sparta Praha

Neděle, 21. 12. od 11:00: 1. SC Vítkovice Oxdog - FbŠ Bohemians DDM Praha 7
FB událost: 1. SC Vítkovice Oxdog - Sparta Praha, FbŠ Bohemians