Ženy doma přivítají Bohemians

11. prosince 2014, Zuzana Košťálová

Už v sobotu 13. 12. přivítají vítkovické ženy na Dubině dalšího svého soupeře. Tím se stanou ženy z FbŠ "pipni.cz" Bohemians. Zápas začne v 15:00 hodin.

Dalším soupeřem Vítkovic se v sobotu stanou hráčky Bohemians. Bohemka ze třinácti odehraných zápasů získala třicet bodů, a tak jí patří čtvrté místo s bilancí deseti výher a tří proher. Tento pražský celek dokázal prozatím nastřílet 71 branek a inkasoval jich 46.

Jediné týmy, kterým Bohemka podlehla, jsou Herbadent (5:8), Chodov (7:11) a Vítkovice (1:5). V prvním vzájemném duelu s Vítkovicemi měl zápas jednoznačný průběh. Sice se jako první prosadila domácí Burdová, ovšem Vítkovice posléze nastříleli pět branek a soupeřkám už nedovolily nic. V tomto duelu přispěla dvěma góly Denisa Ferenčíková.

Od zápasu s Vítkovicemi se ale Bohemka nese na vítězné vlně, když porazila Jičín 7:3, Liberec 4:2, ELITE 6:4 a v posledním kole i Vinohrady 5:1.

Nejvíce produktivity za tým Bohemians zatím předvedla Adéla Bočanová (13+8). Se ztrátou jednoho bodu, ale s více vstřelenými brankami, se za ní drží Hana Poláková (16+4) a stejný počet bodů pak mají Iveta Hyršlová (11+7) a Lucie Veselá (8+10).

Brankářskou jedničkou je Daniela Kreisingerová, která odchytala již necelých 774 minut a drží si průměr 3,57 obdržených branek na zápas. Záda jí kryje Lucie Zelená.

Vítkovice tuto sezónu stále na své přemožitelky čekají. Bude pražský celek prvním katem vítkovických kočiček? Přijďte se podívat a podpořit ženy v boji za dalšími cennými body do tabulky. Utkání se odehraje 13. 12. od 15:00 hodin na sportovní hale Dubina.