Výsledky vánočního turnaje Florbal trochu jinak

29. prosince 2014, Redakce

V sobotu 27. 12. se odehrál na sportovní hale Dubina turnaj s názvem Florbal trochu jinak. Vítězi se staly hned dva týmy - Mladé Hvězdičky a 4Sport-Florbal.cz.

Druhý letošní ročník smíšeného turnaje Florbal trochu jinak, který se opět zařadil do podpory projektu Ostrava město sportu roku 2014, máme za sebou. Turnaj proběhl v pohodové a přátelské atmosféře, zúčastnilo se jej celkem 12 týmů a okořeněn byl tentokrát i účastí několika ratolestí, které se mezi dospělými rozhodně neztratily. Turnaj obohatili svou účastí například dva čeští reprezentanti z nedávného mistrovství světa a hráči švédského IBK Dalen Milan Tomašík a Martin Tokoš, nebo třeba členky českého reprezentačního výběru žen Kamila Paloncyová, Veronika Enenkelová či Romana Kiecková.

Všichni si perfektně zahráli a jak už je tradicí, turnaj měl opět dva vítěze. Jedním z nich se stal tým Mladé hvězdičky ve složení: Antoš, Jakubec, Pešat, Hložanková, Hložanka, Darvášiová, Veselá, Kostolány, Gattnar Vít, Gattnar Rosťa. Druhým vítězem se stal tým 4Sport-Florbal.cz ve složení Struž, Šomodi Radek, Šomodi Petr, Besta Jiří, Besta Jan, Czyž, Planková, Martiníková, Szvandová, Holušová, Peterková, Ulman, Špaček, Laurinec.