Mladí kluci zatím procházejí sezónou na výbornou

25. března 2015, redakce

Dorostenci a starší žáci zatím naprosto suverénní!!!

Lehce v ústraní za zájmem o dospělé kategorie a jejich blížící se vrcholy play-off probíhá sezóna mládežnických kategorií chlapců, a ti si v ní vedou výborně! Nyní si zmapujeme dosavadní účinkování v kategoriích dorostenců a starších žáků.


U dorostenců se totiž krátká reportáž přímo nabízí. Svěřenci Otty Sklenovského procházejí zatím sezonu jako nůž máslem. Ve své regionální skupině D nepoznali hořkost porážky a všech dvacet zápasů vyhráli s impozantním skóre 191:44 a patnáctibodovým náskokem na druhý tým v pořadí. Dík tomu postupují dorostenci do moravského předkola mistrovství republiky, které díky nejlepšímu výsledku hostí o tomto víkendu v domácím prostředí.


Fanoušci se tak mohou přijít na vlastní oči podívat, zda se dorostencům povede navázat na zatím skvěle zvládnutou sezonu. O postup do další fáze mistrovství republiky se utkají v sobotu 28.3. od 11:30 na Dubině s týmem Pardubic a v neděli rovněž na Dubině od 8:30 s týmem z Okříšek a od 13:00 pak s Litomyšlí.


Velmi podobně a rovněž velmi zdařile si vedou jejich mladší kolegové, starší žáci. Ti pod vedením Vaška Pály a Honzy Sedláka vyhráli svou Moravskoslezskou ligu starších žáků a rovněž neztratili v osmnácti zápasech ani bod a skóre je taktéž vypovídá o jejich suverenitě v soutěži 195:37. Také tedy starší žáky dík vítězství ve své regionální soutěži čekají ještě v letošní sezoně další souboje, v nichž poměří síly se svými vrstevníky z celé republiky.