Repríza semifinálových bojů! Rytířky se postaví lvicím z Chodova

25. září 2015, Redakce

V sobotu přijedou úřadující mistryně extraligy!

Podruhé v řadě nabídne ostravská Dubina extraligové menu o dvou chodech: před utkáním mužů s Otrokovicemi se totiž představí vítkovické ženy, které přivítají florbalistky Chodova. Repríza semifinálových bojů posledních tří let začíná v 15.00.

Hořké vyřazení v sedmém semifinálovém utkání, které rozhodla po závaru před brankou Martina Řepková, si jistě každý fanoušek vítkovického florbalu ještě dobře pamatuje. Minulost ovšem byla napsána a s příchodem nového ročníku se boje rozbíhají od začátku.

Chodov v letní přestávce pořádně provětral přestupový trh: z ELITE získal hned trio hráček, a to Danielu Frantíkovou, Terezu Syslovou a Adélu Jůzovou. Od konkurenčního Herbadentu přetáhl Terezu Pilíkovou a v neposlední řadě přivedl do brankoviště dlouholetou brankářku Vítkovic Hanu Ranochovou.

Na straně odchodů musíme zmínit další jméno s vítkovickou minulostí, a sice Terezu Urbánkovou. Vytáhlá útočnice zamířila do elitní švédské Mory. V obraně pak chodovské lvice přišly o zkušenou Annu Dvořákovou, která se vrátila rozvíjet florbal do domovské Jihlavy.

Pro Chodov se bude rovněž jednat o generálku na Pohár mistryň v Mladé Boleslavi, kde se pokusí navázat na loňský stříbrný úspěch našich florbalistek. K tomu mu určitě bude držet palce celá florbalová veřejnost, ale v sobotu to bude jinak a rytířky věří v plnou Dubinu.

Přijďte se naladit na florbalovou vlnu před utkáním s Otrokovicemi!
Zápas Vítkovic s Chodovem začíná na Dubině v 15.00.