Rytířky jsou nadále stoprocentní, z Liberce vezou tři body

29. září 2015, Redakce

Rytířky jsou první bez ztráty bodu!

Vítkovické rytířky, posíleny o tříbodovou výhru nad ambiciózním Chodovem, vyjely na svou nejdelší extraligovou cestu do Liberce. A do práce či do školy se jim půjde, navzdory pozdnímu příjezdu, zvesela, neboť v Liberci zvítězily 7:2 a jsou zatím stoprocentní. Dvě branky vstřelily Anna Niemcová s Romanou Kieckovou.

Na první branku Niemcové se čekalo necelých sedm minut, poté se hra uklidnila a do konce první třetiny už branka nepadla. Sám trenér Velecký si v pozápasovém hodnocení stěžoval na vlažný rozjezd svých hráček, nicméně od druhé třetiny už rytířky kontrolovaly průběh utkání.

Hned v jejím začátku využily dva pasy Ferenčíková Pantělejevová, respektive Niemcová a bylo to 3:0, Lenka Kubíčková v brance kapitulovala až v polovině utkání, kdy ji překonala Veidlová.

Ve třetí části se dvakrát prosadila Kiecková, jednou Paloncyová a gólový účet utkání zavřela bývalá liberecká kapitánka Simona Kabeláková. Rytířky si tak bez větších problémů odvezly z Liberce tři body a nadále neztratily ani bod. Nyní čeká hráčky přestávka, vyplněná Pohárem mistryň a poté na Dubině přivítají Židenice.

Crazy girls FBC Liberec – 1. SC Vítkovice Oxdog 2:7 (0:1, 1:3 a 1:3)
Branky: 30. Veidlová a 54. Kabeláková - 7. a 23. Niemcová, 45. a 56. Kiecková, 22. Pantělejevová, 28. Kociánová a 44. Paloncyová.
Střely na branku: 15:28. Vyloučení: 1:1. Využití: 1:1. Rozhodčí: Kostinek, Reichelt. Diváci: 55. Nejlepší hráčky: Ivana Starečková – Anna Niemcová.