TEMPISH - nový generální partner klubu!

01. června 2016, Petr Juříček

Do sezóny 2016/2017 vstupuje klub s novým generálním partnerem.

Značka TEMPISH se v posledních letech v českém florbale angažuje velkou mírou. Všechno začalo roce 2012 uzavřením generálního partnerství s klubem FBS Olomouc (extraliga žen) O rok později přibyl další florbalový klub - Orka Čelákovice (2. liga mužů). V roce 2014 začal TEMPISH spolupracovat s Českou florbalovou unií, ve formě generálního partnerství s rozhodčími a účastí na Superfinále florbalu.

Od letošní sezóny tedy přibyl do "stáje" společnosti také náš klub. S firmou byl podepsán tříletý kontrakt. V rámci vzájemné spolupráce se náš klub bude také postupně podílet na vývoji nových produktových řad firmy Tempish pro florbal a to především pro segment závodní florbal. Název firmy vstupuje také do názvu klubu, pod který budeme vystupovat při mistrovských soutěžích.

1. SC TEMPISH Vítkovice

Firma TEMPISH sport sdružení byla založena v roce 1994. Dne 1.1.2005 změnila právní formu ze sdružení soukromě podnikajících osob (živnostníků) na společnost s ručením omezeným. Hlavním cílem firmy je dodávat na trh sportovní potřeby pro masové využití. Výrobky pod značkou TEMPISH a SHAPE jsou určeny pro rekreační, amatérský a výkonnostní, v některých případech i vrcholový sport. V posledních létech se však naše pozornost stále více zaměřuje na vyšší kvalitu a komfortnější využití výrobků při sportovní zátěži.

Připravujeme rozhovor s majitelem firmy a vedením našeho klubu o podrobnostech spolupráce a vizích do budoucích tří let spolupráce.

Pro fanoušky také chystáme sportovní odpoledne se značkou TEMPISH... Již brzy