Poslední kolo před play-off nabídne atraktivní bitvu s Tatranem Střešovice

04. března 2017, Vlaďka Zoubková

Souboj velikánů opět na Dubině!

Po dvou kolech, odehraných na hřištích soupeřů, se muži představí doma proti třetímu Tatranu Střešovice. Půjde o souboj sousedů v tabulce, Vítkovice okupují čtvrté místo hned za pražskou družinou. Oba rivalové můžou v klidu pilovat formu před play-off, po nedělním zápase jejich pozice zůstanou nezměněna, daleko větší starosti mají týmy kolem osmého místa. Všechny nedělní bitvy začínají shodně v 17:00, krátce po osmé hodině večerní proběhne výběr soupeřů pro letošní boj o O2 arénu.

Souboje dvou nejúspěšnějších mužstev florbalové historie patří vždy k tomu nejatraktivnějšímu, co český florbal nabízí. Obě družstva se důvěrně znají, není mnoho věcí, čím by se mohla navzájem překvapit. Tatranští v letošní sezóně sázejí na mladé hráče, sbírající zkušenosti v nejvyšší soutěži. Z kádru vyčnívá dvacetiletý obránce Marek Beneš, třetí muž kanadského bodování superligy, ale nesmíme zapomenout také na zkušeného kapitána Marka Deutsche, spolehlivé výkony předvádí také brankářská dvojice matadorů Kafka/Rebro.

Vítkovice budou chtít Střešovicím oplatit podzimní prohru 10:4 a pozitivně se naladit před hlavní částí bojů o mistrovský titul. Souboj mistrů čeká Dubinu v neděli 5. března od 17:00, těšíme se na výbornou atmosféru! Přijďte všichni fandit!