Tack! Rytířky děkují švédským fanouškům za kostýmky

26. března 2017, Klub

Hráčky Vítkovic jsou v play off šik díky iniciativě fanoušků ze Švédska

Vítkovické florbalistky vyrazily vstříc semifinálové sérii s městskými rivalkami z FBC Ostrava v nových outfitech. Ty do Ostravy dorazily především díky úsilí a iniciativě známých, kamarádů a sponzorů nejnovější rytířky Madeleine Ellilä.

V zahraničí, například ve Švédsku a Švýcarsku je běžné, že hráčky na nejvyšší úrovni mají své osobní sponzory. To, co ale v minulých dnech předvedla parta lidí okolo Madde je svým způsobem unikátní: do Ostravy totiž poslali 15 000,-Kč, za které se elitní ženský tým vybavil novými padnoucími kostýmky.

Druhý díl celkové ceny dodal klub, za který se vyjádřil prezident Tomáš Krásný. „Jsem rád, že jsme se zase o kousek blíž přiblížili NHL,“ pochvaluje si. „Osobně jsem velký fanoušek elegance, proto jsem byl velmi potěšen, když holky přišly s tímto nápadem na dress code,“ oceňuje. „Velký dík patří také Madeleine za to, že se jí podařilo na tuto eleganci zajistit významný finanční obnos. Musím říci, že vítkovickým dámám to fakt moc sluší,“ hodnotí Tomáš Krásný.

Ústy Madde, která si už od trenéra Dušana Dudeška, za svůj přístup vysloužila přezdívku „Madlenka“ pak do Švédska míří následující vzkaz:

„Ladies of 1. SC TEMPISH Vitkovice would like to say a BIG THANK YOU to these following persons and business companies for being sponsors to our jackets. With your help We look great outside the field and we will also do everything in our power to play good on the field. With your support we will do it. Together we are strong!“

„Hráčky extraligového týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice by rády vyjádřily velké poděkování následujícím osobám a společnostem za to, že se podílely na sponzoringu našich kostýmků. S Vaší pomocí vypadáme mimo hřiště skvěle a uděláme vše co je v našich silách k tomu, abychom rovněž kvalitně hrály. S Vaší pomocí to dokážeme. Společně jsme silní!“

„A special thanks to our gold sponsor that is always there for me.“
„Speciální poděkování našemu zlatému sponzorovi, který je tady vždy pro mě.

Weine Dahlen
Dahlens Utbildningar

And a huge thank you to these following friends and sponsors. I love you from the bottom of my heart!“
„Velké díky následujícím kamarádům a sponzorům. Miluji Vás z hloubi mého srdce:

Björn Nalle Björk
Therese Ellilä
Karin Haffing
Thomas Haffing
Auli Honkala
Pauli Honkala
Niklas Hovivuori
Johnny Larsson
Tobias Larsson
Ronja Lindh
Ann-Louise Malmgren
Moa Malmgren
Ronny Malmgren
Mats Melin
Christer Österberg
Filip Stendahl
Johan Thor
Helen Wennström

I’m just so thankfull that my friends in Sweden and Filand are support me and my team and that they are always there for me."
Jsem opravdu vděčná za mé kamarády ve Švédsku a Finsku, kteří podporují mě a můj tým a vždy jsou tady pro mě."