Chystá se velké derby

22. ledna 2007, CD

Vítkovice na FbŠ v Praze jen remizovaly, Pepino v boji o osmičku prohrálo dokonce doma s Chodovem. Oba týmy teď mají svým fanouškům co vysvětlovat. V hale Sarezy na Hrušovské se očekává dokonalá florbalová bitva! Již tuto středu.

      Vítkovice mají letos s Pepinem lepší bilanci. Obě vzájemná utkání skončila triumfem vítkovických rytířů. Ani pánské ochrany neochránily branku FBC od velkého množství branek ve vlastní brance. A ani poslední zápas nenaznačuje, že by tomu bylo ve středu jinak. Pepino dostalo na vlastní palubovce osm branek od Chodova, který před 14 dny nedal Vítkovicím ani branku a prohrál na Dubině 5:0.

      Vítkovice o uplynulém víkendu remizovaly v Praze na Bohemians 3:3, když výsledek zachraňoval svou první brankou v sezoně Jelínek. Bohemians bojují o každý bod, který by přiblížil tým k play-off, momentálně jim chybí na osmou příčku tři body. Vítkovice se ztrátou bodů malinko vzdálily vedoucí dvojici Brno-Střešovice, zůstávají však na třetím místě aktuální tabulky.

     Pepino zůstává netradičně v pozadí tabulky. Momentální sedmé místo jistě nehřeje srdíčko manažera a momentálně i vedoucího prvního týmu Frankeho. Naopak Vítkovice by již měl vést uzdravený trenér Mrázek, který týmu chyběl i v Praze proti FbŠ.

     "Slečnu Dubinu", novou halu Vítkovic, poctilo v prvním letošním derby (7:2 pro Vítkovice) návštěvou solidních 329 diváků. Teď se počet fanoušků florbalu také jistě nebude pohybovat v malých číslech.

      Utkání začíná v 19:00 ve středu 24.1. na hale Sareza Hrušovská.