Poslední zápas základní části = generálka před playoff pro všechny!

01. března 2018, redakce

V neděli přijede na Dubinu Brno, které se již dlouho připravuje na záchranářské boje. Vítkovice se budou snažit spolu s fanoušky naladit na boje vyřazovací...

Brno by nejradši na letošní sezonu co nejrychleji zapomnělo, letos bude hrát o udržení v nejvyšší soutěži. Naposled vyhráli v listopadu proti krajskému soupeři ze Znojma což je již neuvěřitelných 11 zápasu. V posledním ligovém zápase proti Mladé Boleslavi prohráli vysoko 9:4. Tento zápas musí být noční můrou pro Filipa Kuhna, který nechytil ani jednu ze čtyř střel a tak byl po 6-ti minutách trenérem Rostislavem Kohútem (mimo jiné bývalým trenérem Vítkovické mládeže) vystřídán.

Vítkovice v posledním utkání prohrály s pražskou Spartou 7:2. Průběh zápasu byl vyrovnaný, rozhodla třetí třetina, kdy vítkovičtí inkasovali čtyři branky. Robert Košir si navíc v tomto zápase připsal hattrick.

Vítkovice se naposledy utkaly s Bulldogs Brno v Hodoníně. Tento zápas byl střelecky vyrovnaný 24:24. Mezi vítkovické střelce se zapsali Marek Bräuer, Jakub Hubálek, Adam Delong a Lukáš Hrubý který o utkání rozhodl ve třetí třetině, když přidal branku na 5:4.


Bude na Dubině klid před bouří nebo si vyzkoušíme tu pravou atmosféru pro playoff?!

NEZAPOMEŇTE na speciální akci pro fanoušky! Mobilizace fanoušků Vítkovic pokračuje, přijďte všichni na Dubinu podpořit naše muže v posledním zápase základní části proti Bulldogs Brno. Playoff v Ostravě letos začne pouze na Dubině a to již příští sobotu 10.března

http://florbalvitkovice.cz/clanek.asp?id=NOVINKA-pro-playoff:-vybrani-KOTELNICI-se-vstupem-zdarma!-3513


1.SC TEMPISH Vítkovice – itelligence Bulldogs Brno

Neděle, 4.2.2018, 17:00, SC Dubina

Odkaz na událost: https://www.facebook.com/events/1539908679455004/