SUPERLIGA: Vítkovice urvaly obě prodloužení a mají matchball!

19. března 2018, redakce

V Praze ve stařičké a pro playoff nevyhovující Stodole se odehrála dvě obrovská dramata! Série šampionů může skončit už v úterý na Dubině!

Vítkovice senzačně otočili čtvrtfinálovou sérii, když po prvním debaklu na domácí půdě 2:8 dokázaly hned třikrát přetlačit Tatran v nájezdech, respektive dvakrát v nastaveném čase! Zatím poslední čtvrté utkání série se nevyvíjelo pro vítkovické dobře, ale ve třetí třetině smazali dvoubrankové manko a hrdinou prodloužení se stal Adam Delong, který po nahrávce Martina Tokoše rozhodl.

Před domácím publikem se vítkovičtí opět představí v úterý 20.3., kdy mohou proměnit matchball a ukončit celou sérii! Utkání nebude jednoduché, pražané budou hrát o prodloužení série a proti konci sezóny!

Věřme, že ani rytířům nebude domácí publikum svazovat nohy, nabídnutý matchball využijí a o krok se tak přiblíží k vysněnému ostravskému Superfinále!

Pro zveme opravdu všechny vítkovické fanoušky, hráče mládežnických celků, rodiče, trenéry, členy klubu, ostravské sportovní fanoušky na tento jedinečný zápas! Opravdu doporučujeme, přijďte na sportovní halu Dubina s předstihem, bude vyprodáno!



5.čtvrtfinále: úterý, 20.března, 19:00, SC Dubina

Událost na facebooku: https://www.facebook.com/events/579087982457072/