SUPERLIGA: Nový ročník startuje dvěma venkovními zápasy!

05. září 2018, redakce

Elitní tým mužů zahájí novou sezónu na horké půdě soupeřů! Prvními soupeři bude Česká Lípa a Znojmo!

Ve čtvrtek 6. září startuje letošní ročník Tipsport Superligy. Vítkovice si počkají na pátek 7. září, kdy nastoupí na půdě České Lípy. Svěřenci Pavla Bruse určitě budou chtít vkročit do sezóny pravou nohou, a proto bude hlavním cílem maximální bodový zisk. Poslední vzájemný zápas vyhrály Vítkovice s přehledem 8:2.

O 2 dny později čeká vítkovické muže další venkovní utkání a tentokráte na Jižní Moravě proti Znojmu. Soupeř v minulé sezóně jasně ukázal, že umí potrápit a především doma je velmi silný! V poslední duelu Vítkovic se Znojmem však zvítězil favorit 8:1.

Vítkovický tým před začátkem sezóny absolvoval tradiční pražský turnaj Czech Open. I když se Vítkovicím nepodařilo postoupit vyřazovací části, odehráli velmi vyrovnané utkání se severskými soupeři, které patři mezi elitu florbalu jako např. švédské Pixbo Wallenstam nebo finský Nokian KrP, kde před časem působil vítkovický trenér Pavel Brus.

Pevně věříme, že tato sezóna bude stejně úspěšná jako loňská, zakončená v ostravském Superfinále, ale se zlatou tečkou na konci!