SUPERLIGA: Domácí premiéra proti Spartě!

11. září 2018, redakce

Již tento pátek se letos poprvé doma představí vícemistři z Vítkovic! Na Dubinu přijede ambiciózní Sparta Praha! Nově si také můžete zatipovat v TEMPISH TIPOVAČCE!

V pátek se svěřenci Pavla Bruse utkají proti Spartě, která minimálně od loňska patří mezi ty kvalitnější celky v Superlize. Poté se v neděli Vítkovice vydají již podruhé na sever Čech, kde odehrají zápas proti Liberci.


Vítkovice mají za sebou zápasy v České Lípě a ve Znojmě, Sparta v prvním zápase sezóny vyzvala šestnácti násobného mistra ČR Tatran Střešovice a následně se střetla s Otrokovicemi. Zápas s Tatranem byl od začátku až do konce vyrovnaný. Počet střel na branku byl 36:37 ve prospěch hostující Sparty. Tento duel se musel prodlužovat a rozhodl kuriózní, ale pro sparťany smolný vlastní gól Jana Marvánka, který se posléze stal hitem internetu. I to se občas stává, protože kdo nic nedělá, tak nic nezkazí. Vítězství tak ukořistil Tatran poměrem 6:5 po prodloužení. Do utkání s Otrokovicemi lépe vstoupili Panteři, když vedli 2:0. Dvoubrankový náskok však otrokovičtí neudrželi, Sparta nakonec vyhrála 5:2 a připsala si 3 body.


V 3.kole Tipsport Superligy se sparťané postaví na Dubině proti domácím rytířům. Ani jeden tým nebude chtít zaváhat a ztratit důležité tři body. Nejzvučnějším jménem ve Spartě je velezkušený zadák Milan Garčár. Několikanásobný mistr ČR s Tatranem Střešovice se zkušenostmi ze severských ligových soutěží a stále reprezentant ČR, který nedávno hrál na EuroFloorballTour v Brně i na posledních dvou přátelských mezistátních utkání v Pardubicích stále živí naděi na nominaci na domácí MS v Praze.

V neděli již podruhé Vítkovice zavítají na sever Čech, tentokrát do Liberce, který zatím odehrál jen jedno utkání, proti České Lípě. Ještě po druhé třetině vedla Lípa 5:3, ale ani hattrick Radka Krajcígra nepomohl k výhře, Liberec v závěrečné třetině otočil zápas ve svůj prospěch a nakonec vyhrál 6:5. Na soupisce Liberce najdeme vítkovického odchovance Petra Kološe, který přestoupil z Mladé Boleslavi. Z dalších zvučných jmen je třeba zmínit Radka Valeše, mladého českého reprezentanta a nejspíše největší postavu současného Liberce.

Věříme, že muži tento prodloužený víkend zvládnou na výbornou a získají plný počet bodů.

Program:

1. SC TEMPISH Vítkovice - ACEMA Sparta Praha: pátek, 14.9. 19:00 SH Dubina

FBC Liberec - 1. SC TEMPISH Vítkovice: neděle, 16.9. 18:00 SH Dukla Liberec


V rámci marketingového projektu "Superfinále je Vaše" se partnerskou školou proti tento domácí zápas stala Základní škola Ostrava-Stará Bělá!

Novinkou během každého domácího zápasu mužského áčka bude pravidelná TEMPISH TIPOVAČKA!
Pro páteční utkání Vítkovic se Spartou si můžete tipnout, KDO VSTŘELÍ PRVNÍ BRANKU VÍTKOVIC NA DUBINĚ v nové sezóně 2018/2019!
(tipovat můžete do začátku utkání u pokladny, tipy se vztahují pouze na první třetinu utkání!)
Vylosovaný výherce si odnese věcnou cenu od TEMPISHe!

Uvidíme se tak všichni v pátek, 19:00 na Dubině! Nezapomeňte si tipnout a vytvořit znovu pekelnou atmosféru!