TEMPISH stánek znovu na SC Dubina!

27. září 2018, redakce

Tuto neděli budete mít opět jedinečnou příležitost otestovat, prohlédnout si a zakoupit produkty florbalové značky TEMPISH! A to přímo na naší domovské hale, na DUBINĚ!

V rámci našeho nového projektu „FLORBAL DO KAŽDÉ TĚLOCVIČNY“ oslovujeme vybrané zástupce týmů florbalových soutěží pro mladší kategorie florbalistů výhodnou nabídkou florbalových produktů zn. TEMPISH.

Florbalky, míčky, dresy, masky, tašky, obuv, brýle a spoustu dalších výrobků pro florbalisty dodáváme na trh už více jak 15 let.

Důraz klademe na vývoj produktů, také proto jsme spojili síly s jedním z nejúspěšnějších týmů české Superligy 1. SC TEMPISH Vítkovice.

Při testování a porovnávání prochází naše výrobky tím největším zatížením.Vývoj v naší firmě má na starosti specialista mezi specialisty - reprezentační brankář Lukáš Souček, díky němu snesou naše výrobky srovnání s absolutní světovou špičkou.

Všem, kteří florbal milují tak jako my, přinášíme kompletní výbavu!

Nyní pro Vás máme speciální nabídku!!! Na turnaji, který se koná 14. 10. 2018 v hale SC Dubina Ostrava.

Pro Vás budeme mít připravený prezentační a prodejní stánek, kde koupíte vybrané florbalové vybavení se slevou 20%!!!

Navíc, každý účastník turnaje dostane kupón se slevou 20% do našeho e-shopu TEMPISH.

Na nákup za zvýhodněné ceny budou mít šanci pouze od 14.10. do 19.10.2018!!! po zadání hesla uvedeného na kupónu pro tento turnaj.