B-kategorie rozjely své soutěže

05. listopadu 2018, redakce

V plném proudu pokračují také soutěže 2.ligy dorostenců a 3.ligy juniorů, kde bojují rezervy našich elitních mládežnických týmů...

V obou kategoriích došlo k menším obměnám hráčských kádrů, takže se na tréninkových jednotkách snažíme, aby se hráči adaptovali na přechod do starší kategorie, vyšší rychlost hry a lepší fyzickou připravenost. Bohužel však, ne všichni si uvědomují, že je třeba trénovat daleko intenzivněji a tvrději. Lepší fyzická kondice je dlouhodobým problémem.

Jsou odehrány 4.zápasy a dá se říct, že v neúplné tabulce potvrzujeme ambice, které družstva mají, tedy hrát v horních příčkách tabulky. Dorostenci mají bilanci třech vítězství a jedné porážky, juniorská rezerva má na svém kontě dvě vítězství a dvě remízy. Minimálně jedna z nich měla být ale výhra.

Negativem poněkud je, že se hráči občas příliš soustředí na výroky rozhodčích a nevěnují se samotné hře tak jak by měli. Stejně tak je problémem přístup některých jednotlivců na tréninkových jednotkách. Naopak, vysoce pozitivně lze hodnotit výkony některých "béčkových " dorostenců, kteří si vybojovali pevné místo v juniorské rezervě a získávají tak zápasové zkušenosti, které se jim v dalším florbalovém životě budou velmi hodit.

V rychlém sledu následují za sebou další zápasy:

Dorostenci B : 17.11. na Varenské
Junioři B : 11.11. na Dubině a 25.11. na Varenské.

Přijďte se podívat, povzbudit, jste všichni zvání.
Trenéři Gurky a Miky