Rytířky zakončí polovinu soutěže domácím soubojem s Bohemians

17. listopadu 2018, Michal Dannhofer

Zelenobílé klokanky už v sezoně dokázaly, že mohou být nepříjemným soupeřem

Florbalové soutěže pokračují v rychlém tempu a ačkoliv je teprve polovina listopadu, ženská extraliga se v neděli přesune do své druhé poloviny. Vítkovické Rytířky tak čeká poslední soupeř, se kterým se dosud v tomto ročníku neutkaly – Bohemians Praha.

Tradiční účastník nejvyšší soutěže a bojovník o medailová umístění v posledních letech vyklidil pozice, což se na Děkance snaží změnit. Oprostili se od různých experimentů a vydali se „českou“ cestou. Tato sezona by měla být druhá z tříletého cyklu, jehož cílem je tým pod vedením hlavního trenéra Pavla Krbce vrátit na vrchol.

Ukazuje se, že by se to mohlo podařit. Bohemians letos těží z návratu Elišky Vrátné a stali se nepříjemným soupeřem, se kterým měl problémy celek Ivanti Tigers a dokázal potrápit také ostatní celky z elitní čtveřice.

Na druhou stranu nečekaně zanechal všechny body v Olomouci, proto je v aktuální tabulce pátý se ziskem sedmnácti bodů. Na třetí Tigers ztrácí tři body, před pátými Panthers má naopak náskok dvou bodů. Těží především z produktivního dua Adéla Bočanová – Hana Poláková, které již dohromady získalo 54 kanadských bodů.

Vítkovické Rytířky jsou se ziskem šestadvaceti bodů druhé, na první Chodov ztrácí tři body a mají bodový náskok na třetí Ostravu.

Na Dubině se bude jednoznačně hrát zajímavý florbal, který bude stát za Vaši návštěvu! Těšíme se na Vás!

1.SC TEMPISH Vítkovice – FbŠ Bohemians
Neděle, 16.00, SC Dubina Ostrava