Rytířky čeká druhé ostravské derby, tentokráte hrají na Dubině

10. prosince 2018, Michal Dannhofer

Před Vánoci se na Dubině odehraje přímý souboj o druhé místo extraligové tabulky

Vítkovické Rytířky mají před Vánoci ještě pořádně nahuštěný program: v pátek se postaví FBC Ostrava, následně se v neděli vydají do Liberce a rok 2018 zakončí domácím utkáním s Tatranem Střešovice.

Jako první přijde na řadu v posledních letech opět atraktivní ostravské derby. FBC Ostrava v uplynulých dvou sezonách mohutně posilovalo s cílem zaútočit na příčky nejvyšší. Vítkovické ženy naopak prošly přes léto množstvím změn a po počátečních porodních bolestech se velmi povedený výkon novému týmu povedl právě v prvním dějství derby, na půdě soupeře, kde ženy vyhrály 5:4.

Vítězstvím v posledním zápase před pauzou pro mistrovství světa na půdě Ivanti Tigers, se naše ženy přihlásily do boje o první místo v tabulce. Zápas tak bude mimo jiné o udržení šance na první místo, které zatím opanuje suverénně hrající tým pražského Chodova.

Partnerem zápasu bude dlouholetý významný klubový sponzor, společnost DAV a.s., stavební společnost specializující se jak na demolice, tak výstavbu, více na www.dav-ova.cz.

Tahle bitva plná emocí bude stát za návštěvu.

1.SC TEMPISH Vítkovice – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Pátek, 20:30, SC Dubina Ostrava

Připomínáme zároveň, že od 17:30 proběhne před zápasem žen zápas Tipsport superligy mužů, kde nastoupíme v zajímavém duelu proti Panthers Otrokovice.