Vítkovické SOUSTŘEDĚNÍ nově v Rožnově pod Radhoštěm!!! - AKTUALIZOVÁNO

10. května 2019, redakce

Vítkovice mění lokalitu florbalového kempu! Všechny potřebné a důležité informace k letnímu soustředění mládeže najdete uvnitř článku...

Novinkou pro letošní léto je změna místa konání kempu! Tentokrát si vítkovická mládež dá dostaveníčko ve sportovním areálu v Rožnově pod Radhoštěm!

Klasické rozdělení do dvou turnusů zůstává!

Všichni účastnici se mohou těšit bohatý program vedený zkušenými trenéry a hráči elitního týmu Vítkovic!

Termíny:

1. turnus: 12.-16.8.2019

2. turnus: 19.-23.8.2019

Místo: Rožnov pod Radhoštěm

Sportoviště: sportovní hala s florbalovým povrchem rozměrově florbalového hřiště a malá tělocvična plně vybavená, venkovní prostory pro další sportovní vyžití

Regenerace: čerstvý vzduch a venkovní koupaliště.

Ubytování: Penzion Forman -

https://hotel-energetic.cz/dependance-forman/

Náplň: rozvoj florbalových dovedností, kompenzační a koordinační cvičení, rozvoj pohyblivosti, míčové hry, soutěže, koupaliště, přátelské florbalové utkání s místním týmem, závěrečné soutěže, táborové hry a mnoho dalšího!

Volný čas: polední klid, stolní tenis, návštěva Skanzenu, táborák, koupaliště, večerní sledování TV, DVD, stolní hry a hlavně spousta legrace :-)

Personální obsazení: trenéři mládeže s licencí a kurzem první pomoci, superligoví hráči A-týmu mužů a žen!

Stravování: zajištěno formou plné penze - 6 jídel denně (snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře, 2. večeře), nepřetržitý pitný režim samozřejmostí.

Cena: 3.800 Kč – v ceně zahrnuto: ubytování a strava, pitný režim, personální obsazení, pronájmy všech sportovišť, vstupy na koupaliště.

V ceně není zahrnuto úrazové pojištění!

Platba: záloha ve výši 500 Kč je splatná bezhotovostně na účet klubu do 30.6.2019 se stejným variabilním symbolem jako pro platbu příspěvků. Do poznámky prosím připište "Soustředění + 1. nebo 2. turnus".

Přihlášky můžete osobně odevzdat panu Petrovi Šmerdovi nebo zaslat na emailovou adresu: smernaldo@seznam.cz

Přihláška ke stažení ZDE

Fakturační údaje klubu 1. SC Vítkovice:

Řecká 1473/1
Ostrava-Poruba, 708 00
IČO: 26588005
Č.účtu: 1662549339/0800

Těšit se můžete opět na velmi pestrý florbalový program pod vedením zkušených trenérů z Vítkovic, na návštěvy vybraných zástupců superligového elitního týmu mužů a žen a všestranné sportovní vyžití!

Těšíme se na Vás! @FlorbalVítkovice