Mladší žačky během uplynulého měsíce odehrály dva ligové turnaje

10. října 2019, redakce

Stručná, ale výstižná rekapitulace uplynulého měsíce v podání našich mladších žaček!

"Při prvním turnaji 21.9.2019 nám nepřálo štěstí hned v úvodním zápase, kde narazily na domácí tým FBC Ostrava. Po prvních deseti minutách jsme dokázaly se soupeřem držet krok a do druhé poloviny jsme šly za stavu 0:3. Domácí hráčky se ale rozehrály a nakonec zápas skončil 2:12. První ranní zápas jsme hodily za hlavu a další tři zápasy jsme si utéct nenechaly a všechny s přehledem vyhrály. S Přerovem 10:5, 18:3 s Odrami a poslední zápas turnaje s Kopřivnicí 7:4. Velkou zásluhu na výhrách měly tři šikovné střelkyně - Alžběta Jandáčková, Zuzana Slívová a Valérie Dudová. Tři výhry a jedna prohra nám na turnaji zajistila celkové druhé místo."

"Druhý turnaj se odehrál 6.10.2019 v Odrách, kde holky přes prázdniny jezdívaly na soustředění. Při ranním zápase jsme byly ještě rozespalé, s Přerovem jsme prohrály 6:9. Po zápase jsme si řekly jaké chyby musíme napravit a do dalších zápasů jsme vstoupily s čistou hlavou. V druhém zápase proti domácím Odrám si zapsaly body všechny lajny a konečný výsledek dosáhl dvouciferného 15:3! Třetí zápas nás čekal s Kopřivnicí, kde jsme si skóre pohlídaly od začátku zápasu. Konečný výsledek 9:6. Poslední a rozhodující zápas čekal holky s nejtěžším soupeřem, Olomoucí. V úvodu jsme si sice vytvořily dvoubrankový náskok, Olomouc však dokázala zápas dotáhnout. Ve vyrovnaném duelu dokázala svůj první gól vstřelit elévka Barbora Janošová, které se první turnaj za mladší žačky velice povedl. Rozhodující branku poté přidala jedna z hlavních tahounek Anetka Feiková, díky které jsme si upevnily první místo v turnaji. Holkám za oba turnaje patří velké díky!"


Sestava:

Brankářky: Natálie Horálková a Aneta Pavlínová

Hráčky: Alžběta Jandačková, Aneta Feiková, Lucie Rašková, Amálka Šigutová, Elen Jančatová, Valérie Dudová, Zuzana Slívová, Jana Fiasová a Bára Janošová

Trenéři: Michaela Hanzesová, Denisa Hyršová a Eva Barvíková