Vítkovice nadělovaly ve Vítkovické nemocnici!

23. prosince 2019, redakce

Jménem celých florbalových Vítkovic byla v pondělí 23.12. z rukou hráčů elitního týmu mužů a zástupců klubu předána opravdu bohatá nadílka vánočních dárků dětem na dětském oddělení ve Vítkovické nemocnici!

Vítkovický klub dnes zakončil velkou dobročinnou kampaň na podporu dětského oddělení Vítkovické nemocnice v Ostravě! Zapojili se do ní nejen hráči, trenéři nebo členové klubu, ale také všichni rodiče, fanoušci a široká veřejnost!


⭐️Během celého florbalového prosince probíhala sbírka dárků pro dětí ve Vítkovické nemocnici!!!⭐️

Především domácích zápasech mužů 6.12.(Liberec), 14.12.(Česká Lípa) a 20.12.(Black Angels) měli možnost všichni fanoušci Vítkovic přispět malou drobností, která nakonec udělá velkou radost těm, kteří to nejvíce potřebují!

🎄Do připraveného Vánočního boxu, který byl umístěn u vstupu do haly, byly vybírány dobrovolné dárky. Po konzultaci s vedením dětského oddělení nemocnice ve Vítkovicích jsme shromažďovali co nejvíce výtvarných pomůcek a malých dětských her! 🎄

Sbírka vyvrcholila ❄️"Vánočním zápasem pro dobrou věc"❄️(20.12., 19:00, Black Angels).

Nashromážděnou radost pak v pondělí, den před Vánoci, osobně předali hráči A-týmu mužů a zástupci vedení klubu na dětském oddělení Vítkovické nemocnice!


💙💙Srdečně DĚKUJEME VŠEM, co se do této krásné akce zapojili! Ukázali jsme, že Vítkovice mají velké srdce!💙💙



Vítkovice ve Vítkovické nemocnici