Od letošní sezóny spouštíme klubový informační systém

11. září 2020, RaK

Vítkovice spouští členskou sekci Od září se spouští klubový informační systém (KIS). KIS bude sloužit ke komunikaci v klubu. Očekáváme zlepšení komunikace napříč klubem mezi rodiči, trenéry a hráči. Zároveň se velmi zjednoduší administrativní zajištění klubu 1.SC TEMPISH Vítkovice.

KIS je hlavní prostor, kde každý člen najde vše, co pro svoje fungování v rámci týmů a klubu potřebuje, a kde komunikuje a sdílí informace s ostatními členy, trenéry nebo vedením. KIS má za úkol nahradit facebookové skupiny a emaily. Prosíme všechny aby se zaregistrovali a od září již naplno používali tento systém.

Každý člen má pro zjednodušení a pamatování si vstupního jména udělán přistup přes své ID číslo (desetimístné číslo jako do FISu) které má v českém florbale (Informační systému českého florbalu)

Proto bychom doporučovali si nastavit stejné heslo jak do KISu tak i FISu a aby každý člen si aktualizoval své údaje– adresu bydliště – email – mobil (u hráčů mladších 18 let i vyplnění zákonných zástupců – pokud osoba mladších 18 let nebude mít jak v KISu tak ve FISu vytvořeného zákonného zástupce nemůže KLUB dělat úkony jakou jsou přestupy - hostování – střídavé hostování a střídavé starty a další

V současné chvíli bylo většině naším členům rozeslány přístupy do KIS

Přihlášení http://clen.florbalvitkovice.cz

Co KIS nabízí
okamžitý přístup k aktuálním informacím

Zápasy a turnaje
Turnaje a zápasy vytváří vždy trenér. Informaci o novém zápase je možné odesílat na emailové adresy formou notifikace. Vždy je ale nutné potvrdit účast v členské sekci! Do poznámek prosíme o napsání pomoci při dopravě na turnaj. Všechny zápasy a turnaje jsou uvedeny v přehledném kalendáři.

Zdravotní prohlídky
Systém kontroluje, jestli má člen platnou zdravotní prohlídku. Zdravotní prohlídka je platná na rok a člen ji mít neustále platnou. Všechny důležité informace o zdravotních prohlídce najdete v sekci.

Platby
Měj přehled o všech svých uhrazených i neuhrazených platbách a o tom, kdy musíš doložit zdravotní prohlídku nebo jiný dokument. Na všechno dostaneš notifikaci, takže ti nic neunikne.

kalendář všech událostí
Měj vždy po ruce kalendář se svými událostmi, na které na pár kliknutí zareaguješ. Buď potvrdíš svou účast nebo se snadno a rychle omluvíš třeba z tréninku.

přístup pro rodiče
Jsi rodič člena a v rámci klubu ho zastupuješ? Do členské sekce se dostaneš přes jeho přístup, který bude spojený vaším emailem a mobilem

elektronická registrace
Na větší klubové události, jako je třeba soustředění, se budeš moct oficiálně taky přihlašovat přes KIS.

stahování a nahrávání dokumentů
Když ti (a tvým spoluhráčům) bude trenér tvého týmu nebo někdo z vedení klubu chtít předat důležitý dokument, jednoduše ho nahraje do KIS a ty si ho stáhneš. Všechny důležité formuláře a podklady tak budeš mít vždycky v kapse. Když budeš potřebovat potvrzení o zdravotní prohlídce nebo jiný dokument klubu předat ty, stačí ho naskenovat a nahrát do sekce, kde si ho třeba sekretář vyzvedne.

Pokud Vám email s přihlašovacími údaji nepřišel, můžete nás kontaktovat na emailu Radek.Kucera@florbalvitkovice.cz – Mobil 773 310 230