Naposledy před fanoušky: souboj stoprocentních svede Rytířky proti Tatranu Střešovice

02. října 2020, Michal Dannhofer

Vítkovické Rytířky čeká druhé domácí utkání této sezony. Na Dubině přivítají Tatran Střešovice, který je zatím stejně jako ony, po třech kolech stoprocentní. Upozorňujeme rovněž na to, že tento zápas budou mít přístup diváci.

Čtvrté kolo nejvyšší ženské soutěže proti sobě postaví dva týmy, které zatím neztratily ani bod. Tatran Střešovice zatím v prvním kole porazil Jičín 4:0, následně uspěl také v Židenicích, které porazil 10:5 a v minulém kole na domácí půdě porazil Olomouc 9:6, když ale poslední část prohrál 1:5.

Tatran tak, navzdory pokaženému Czech Open, potvrzuje, že by mohl být černým koněm soutěže. Posílil o Nikolu Hermannovou ze Startu98, k dispozici má uzdravenou Lenku Faltusovou a navíc těží z jádra týmu, které je pohromadě delší dobu. Výborně se zatím jeví také Kateřina Vachudová, která za 3 zápasy nasbírala šest kanadských bodů.

Vítkovické Rytířky zatím porazily s čistým kontem Bulldogs Brno, následně doma Chodov a naposledy zvládly daleký výjezd do Jičína.

Utkání Rytířek proti Tatranu Střešovice začne v sobotu, úderem šestnácté hodiny. Za dodržení hygienických předpisů mají na zápas přístup diváci, hraje se totiž ještě před vyhlášením nouzového stavu.

1.SC TEMPISH Vítkovice – Tatran Střešovice
Sobota, 16.00, SC Dubina Ostrava