Vítkovice začinájí spolupracovat s MŠ a ZŠ Dvorského

13. září 2021, RI

​Start nové spolupráce s ZŠ a MŠ B. Dvorského, Autogramiáda SC TEMPISH Vítkovice, fotbalistů Baníku Ostrava a hokejistů Vítkovic

Náš klub bude spolupracovat se základní školou Dvorského. ZŠ a MŠ B. Dvorského. je dlouhodobě spojena s různými sporty napříč ostravským sportem - fotbal, hokej, basketbal, atletika. “Jsme rádi, že s touto školou můžeme spolupracovat i my, slibujeme si od toho větší propojení vzdělání i florbalu.” řekl Pavel Palata.
Členové klubu studující na této základní škole budou moci využívat upravených rozvrhů, dočkají se více tělocviku, a také k ním bude přistupováno individuálně vzhledem k jejich sportovnímu vytížení.

“1. SC TEMPISH Vítkovice jsou špička ve svém sportu v celé ČR, jsme nadšeni, že tento klub bude spolupracovat s naší školou. Věříme, že dokážeme pomoci vychovat celou řadu talentů pro florbalové Vítkovice.” konstatoval ředitel školy Miloš Kosík.
ZŠ a MŠ B. Dvorského. bude 14.9. otevírat nové multifunkční sportovní hřiště i s naší účastí. Kromě našeho stánku zde budeme účastnit i autogramiády, které se zúčastní Jan Šebesta či Jakub Hubálek.

Program akce:

15:30 – otevření areálu
15:30 – 18:45 soutěže na stanovištích pro rodiče s dětmi
16:15 - slavnostní zahájení akce
16:25 - zapálení vatry
16:30 - 17:15 autogramiáda
16:30 – 18:45 - opékání špekáčků
17:30 - 18:15 exhibice sportovců
18:45 – ukončení akce

Během celého odpoledne budou připravena stanoviště pro rodiče s dětmi, kde si mohou zasoutěžit. Každý žák naší školy s jedním soutěžícím rodičem (kamarádem) obdrží za splnění všech úkolů na odpoledním programu špekáček na opékání.
Na akci se vztahují všechna platná vládní opatření týkající se hygienických nařízení spojená s Covid – 19. Účastníci se musí u vstupu prokázat – očkováním (14 dni po 2.dávce), PCR testem (7 denní platnost), antigenním testem (3 denní platnost) nebo dokladem o prodělané nemoci (180 dní platnost). Kapacita areálu je 1000 osob.
V případě nepřízně počasí se akce přesouvá na 5. 10. 2021.