První střet s týmem z TOP 4. Vítkovice vyjíždějí na domácí půdu Střešovic do jejich Stodoly

08. října 2021, Michal Dannhofer

Poprvé v sezoně se Rytířky představí v souboji s týmem, který patří do předpokládané elitní čtveřice soutěže. V neděli sehrají venkovní partii s Tatranem Střešovice, který sice v létě omladil kádr, ale stále bude patřit k největším soupeřům, což dokazuje také průběh soutěže, ve které zatím podlehl jen Chodovu a FBC Ostrava

Tatran Střešovice v létě prošel obměnou, například kapitánka Barbora Zabavská se střelkyní Lenkou Faltusovou zamířily do Rudné, kde posíly Panthers Praha, Markéta Prontekerová pak posílila Chodov. Na straně příchodů pak ční zatím především dvojčata Radka a Simona Korbelářovy, které dostaly příležitost, kterou chytly za pačesy.

V dosavadním průběhu sezony si Tatran připsal tři vítězství: nad Panthers, Mladou Boleslaví a Bulldogs Brno, prohrál exponované duely s FBC Ostrava po nájezdech a v základní hrací době s Chodovem.

V jeho středu je pak nejproduktivnější hráčka Extraligy žen Kateřina Seemannová, která vede produktivitu soutěže s patnácti body a hájí bodový náskok před Kristýnou Bachmaierovou a vítkovickou dvojicí Barbora Husková – Dominika Buczek.

Vítkovice zatím společně s Chodovem neztratily ani bod a soutěži tak s patnácti body vládnou.

FATPIPE Tigers Start98 Kunratice – 1. SC TEMPISH Vítkovice

Neděle, 15:00, STODOLA Aréna Střešovice

ONLINE | VIDEO| TABULKA EXTRALIGY ŽEN || PARTNEŘI EXTRALIGY ŽEN |