Ve svátek Rytíři hostí Bohemians

16. listopadu 2021, VG

Namlsaní vysokou výhrou v Pardubicích a s chutí oplatit soupeři porážku z prvního vzájemného souboje v sezoně nastoupí vítkovičtí Rytíři o sváteční středě proti pražským Bohemians.

"Těsně před zápasem v Pardubicích nám bohužel zase odpadli nějací hráči, tak uvidíme, jak poskládáme sestavu na Bohemians. Každopádně doma rozdávat body nehodláme a Bohemians chceme ukázat, že dvakrát se obrat nenecháme," uvedl vítkovický kouč Pavel Brus. Jeho celek drží s 33 body po odehraných čtrnácti kolech třetí příčku za Střešovicemi a Mladou Boleslaví, Bohemians, kteří odehráli o zápas méně, ztrácejí na Rytíře pět bodů a vinou horšího skóre jsou páté za čtvrtým Chodovem. "Bohemians umí být nepříjemní, pokud ale budeme předvádět svou hru a nebudeme dělat zbytečné chyby, tři body zůstanou doma," věří Pavel Brus.
Důležité střetnutí 15. kola nejvyšší domácí soutěže odehrají Rytíři v domovském Sportovním centru Dubina ve sváteční středu 17. listopadu od 17.00 hodin.

ONLINE | VIDEO| TABULKA LIVESPORT SUPERLIGY || PARTNEŘI LIVESPORT SUPERLIGY| ONLINE KOUPIT VSTUPENKU

PODMÍNKY RRO VSTUP DIVÁKŮ DO HALY

Všichni diváci musí při vstupu do haly prokázat splnění jedné z obecných podmínek a po celou dobu své přítomnosti ve sportovním zařízení budou mít na tváři předepsanou ochranu úst a nosu (respirátor minimálně FFP2 nebo nanoroušku).

Obecné podmínky:

- osoba absolvovala nejdéle před 3 dny RT-PCR test s negativním výsledkem;
- osoba absolvovala nejdéle před 24 hodinami antigenní test s negativním výsledkem;
- osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a od očkování uplynulo:
• od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu nejméně 14 dní;
• od aplikace dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu nejméně 14 dní;
- osoba prodělala onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace a od prvního pozitivního testu na
přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 neuplynulo více než 180 dní