PRVNÍ VÝHERCE IVO DOHNAL: Budu jezdit na nákupy i na Kofolu, aplikace je výborná

09. března 2023, Michal Dannhofer

První rána kapitána! Ve smyslu tohoto přísloví se zatím hraje na Dubině o nové elektrokoloběžky společnosti URBIS. Hned při první příležitosti, v průběhu prvního čtvrtfinálového duelu Extraligy žen mezi Vítkovicemi a Bulldogs Brno si totiž koloběžku vystřelil pan Ivo Dohnal. Po prvních dnech hlásí, že aplikace URBIS je skutečně velmi dobrá a plánuje, jak bude jezdit na nákupy i na Kofolu.

První zápas a první vítěz. Ivo Dohnal si novou koloběžku URBIS vystřelil hned během prvního utkání čtvrtfinále Extraligy žen. „Z výhry mám velkou radost,“ usmívá se. Osud tomu chtěl, že první výherce je současně bývalým superligovým florbalistou, který ale v nejvyšší soutěži již nepůsobí. „Vrátil jsem se do svého mateřského klubu do Bílovce kde zatím celkem úspěšně bojujeme o Divizi,“ popisuje.

O návštěvě zápasu měl jasno hned. „Přišel jsem se podívat na přítelkyni, která hraje za Vítkovice,“ říká výherce, jehož životní partnerkou je útočnice Vítkovic Barbora Husková.

Prozradil také, jakou měl taktiku při střelbě na bránu. „Moje taktika byla trefit prostředek branky a dát do toho trochu rotace, kdybych náhodou pokusem minul. A to se nakonec ukázalo jako dobrá volba,“ nechává nahlédnout pod pokličku.

Pro další soutěžící má jednoduchou radu. „Aby si to hlavně užili,“ je si vědom výjimečnosti momentu.

Za sebou má již také seznámení s koloběžkou, na které mohl rovnou odjet. „První dojem byl super, venku je celkem zima, a tak jsem se zaměřil aspoň na nastavení v aplikaci, která je výborná,“ pochvaluje si.

Pro teplotně přívětivější dny má jasný plán. „Jelikož bydlíme v malé obci, tak jí určitě využiju na rychlý nákup, svezení se k sousedům, popřípadě na Kofolu do restaurace. Mám v plánu i nějaký výlet,“ uzavírá Ivo Dohnal.