Dvakrát Liberec

29. listopadu 2007, Dona

Středeční losování složení semifinálových dvojic letošního ročníku Poháru ČFBU přisoudilo ženám vicemistryně z Liberce. Vítěz Poháru dostane šanci startovat v kvalifikaci pro PMEZ v lednu 2009.

      Se stejným družstvem se potkají již tuto sobotu v rámci dohrávky 8. kola extraligy žen.
Po nedělním nadějném výkonu proti Děkance lze směle říci, že cílem je odvézt si minimálně bod.

      Od střetnutí můžeme očekávat zejména souboj dvou brankářek s reprezentačními ambicemi. Vítkovická Lenka Kubíčková dostala přednost na MS v dánském Fredrikshavenu, naopak Lada Plíšková cestovala na poslední podnik Euro Floorball Tour do finského Porvoo.
      Dvě utkání v pěti dnech se stejným soupeřem bude mít speciální náboj hned pro několik členek vítkovického kádru. Proti Martině Dostalíkové a Lence Kubíčkové se na lavičce Liberce postaví jejich bývalý trenér ze Svitav Luboš Kocourek, Zuzana Macurová se setká s několika spoluhráčkami z ženské reprezentace. Stejně schizofrenně se bude cítit Nikola Černá,  jenž si v krátkém časovém sledu zahraje dvakrát proti mnoha svým spoluhráčkám z reprezentace juniorek.  

      V Liberci na ženy čeká pověstná mohutná podpora fans. A my nechceme zůstat pozadu!
      Srdečně Vám zveme k opakovenému duelu žen 1. SC SSK Vítkovice a FBC Liberec ve středu 5. 12. 2007 v městské sportovní hale Dubina.  Přijďte podpořit ženy v boji o účast ve finále Poháru ČFBU!