Příprava finále začíná již v pátek

10. dubna 2008, CD

Na přípravě finálového zápasu v Porubě se budou podílet muži, junioři i dorostenci! Muži: sraz 17:00 na Dubině, junioři a dorostenci sraz v 17:45 v Porubě na hale Sareza!

      Muži A v pátek v 17:00 naloží všechny potřebné věci včetně mantinelů, reklamních bannerů a příslušenství, atd. do připraveného nákladního auta.

"Nominace" mužů: Ciompa R., Urban R., Suchánek M., Suchánek P., Jelínek J., Kološ P., Brus P., Jankulár P., Vladař M., Führer O., Plaček M., Tomašík M.,  Ťopek K., Mojžíšek J., Hrubý L., Hrubý V., Tokoš M.

      Junioři a dorostenci pak ávii v Porubě na zimním stadionu vyloží. Po sestavení hřiště a dalších nezbytností spojených s přípravou zápasu bude následovat trénink na tarkettu všech zúčastněných.

"Nominace" juniorů a dorostenců: Schulmeister V., Sukač V., Porwisz O., Hubálek J., Komínek J., Pavlík V., Rychlý L., Vlček V., Hrbáček D., Jankulár M., Kudrna L., Michalík M., Musialek M., Skařupa P., Solanský P., Šudřich D., Žák Z., Sedlák J., Svoboda A., Janda L., Popek O., Šmída  M., Tůma J., Vysocký O.

      Další dobrovolně!

Všichni si s sebou vezmou věci na trénink!!!