REKORD PADL!!!

28. února 2009, CD

První letošní úspěch mají Vítkovice za sebou. Podařilo se jim pokořit historický rekord v počtu získaných bodů v základní části! Vítězstvím 9:3 na hřišti Znojma stanovily nový rekord na 58 bodů! aktualizováno.

 

Ač bez nemocného Tomašíka a zraněného trojlístku reprezentantů Folta, Sladký, Brus, odehrály Vítkovice celý zápas na kompletní tři formace. V obraně si zahráli dorostenci Vlček a Jankulár, v útoku dostal poprvé příležitost Janečka a odvděčil se gólem!

      V rozverné první třetině viděli diváci hned sedm branek! Utkání začalo nebývale tvrdým projektilem Martin Vladař a hned na to se prosadil Lukáš Petřík. Znojmo v 10., resp. 11.minutě v rozmezí 40 vteřin vyrovnalo, ale pak už střílely branky jen Vítkovice. Vedení na stranu svého týmu strhl opět Petřík a to pak pojistili svými brankami Lukáš Hrubý a Michal Hanic.

      Již po deseti vteřinách druhé třetiny přidal další gól Martin Tokoš a když se ve 24.minutě prosadil i Patrik Suchánek, domácí brankář Dejmal se nechal vystřídat mladíčkem Zerbstem. Ve 28.minutě se poprvé v sezoně trefil snad již konečně stoprocentně zdráv Patrik Janečka. Pak střelci utichli, jen ve 38.minutě se ujala Tokošova střela po dobré Suchánkově akci.

      Pěkné utkání se odehrálo férově a bez jediného vyloučeného hráče. V poslední třetině se prosadil pouze domácí obránce Virgl po standardní situaci. Vítkovicím se již dařilo trefovat jen brankovou konstrukci. V 55.minutě Lukáš Hrubý trefil tyč, 30 sekund před koncem Vaněk břevno! Utkání tak skončilo výsledkem 3:9, tedy tak, jak předpověděl zřejmě novodobý Nostradamus Tomáš Chrápek z Pepina.

      Kýžené desítky tak Vítkovice nedosáhly. Rekordu ale ano! Ze 186 hlasujících fanoušků na stránkách Vítkovic v to věřilo celých 160, že rekord padne. 26 škarohlídů se spletlo. Vítkovice přepisují historické tabulky. Od nynějška bude záznam v knize rekordů:
NEJVYŠŠÍ POČET BODŮ V ZÁKLADNÍ ČÁSTI:
1. SC WOOW VÍTKOVICE, 58, sezona 2008/09.

Vítkovice čekají na čtvrtfinálového soupeře. Bude to jeden z trojice Chodov- Pepino - Liberec.

1.čtvrtfinále: SOBOTA 7.3.2009 18:00, MH Dubina!
2.čtvrtfinále: NEDĚLE 8.3.2009 17:00, MH Dubina!