Rytíři v Praze nestačili na Black Angels

27. února 2021, VG

Věděli, že v minulé sezoně s Black Angels prohráli, věděli, že soupeř bude bojovat o účast v elitní osmičce, přesto se vítkovičtí Rytíři nechali v dohrávce 16. kola Superligy zaskočit. Byť první třetinu v Praze vyhráli 2:1, utkání s Black Angels ztratili v poměru 3:8.

"Hodnocení je negativní. Ztratili jsme body, chtěli jsme vyhrát. Přijeli jsme sem hrát v nějakém nastavení a myslím, že jsme strašně rychle upustili od toho, co jsme chtěli hrát," hodnotil vítkovický trenér Pavel Brus. "Nechali jsme se rozladit, bylo to takové podrážděné utkání, z naší strany špatné. Nechali jsme se rozhodit a zasloužili jsme si prohrát. Byla to dobrá facka a kluci ode mne ještě dostanou asi trochu kouř, protože jsme to soupeři darovali bez bojovnosti a mysleli jsme si, že to půjde samo."
Rytíři se zadrhli především v koncovce, jako nejlépe střílející celek soutěže neskórovali 40 minut. "Jednak jejich gólman chytil dobrých pět šest branek, jednak nám vázla kombinace," řekl Pavel Brus. "Nedařilo se nám do obrany, nedařilo se ani do útoku. Šance byly, ale nebyli jsme schopni proměnit nic. Nabalovalo se to všechno na sebe a nebyli jsme schopni to tam v ten správný moment dát, což se nám v předchozích zápasech dařilo."

Branky a nahrávky

Branky a nahrávky: 5.Renčín (Ja.Boček), 30.T.Hanák (TS), 31.Ja.Boček (Renčín), 34.Ja.Boček (Renčín), 40.T.Hanák (R.Hanák), 58.R.Hanák (T.Hanák), 58.T.Hanák (Matiášek), 60.T.Hanák (Burian) – 4.Šindler, 14.Gattnar (Delong), 55.Gattnar (Delong). Rozhodčí: Valenta, Žďárský. Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .

Black Angels: Matiášek – Obuškevič, Ludvík, Bauman, Ježek, Bouček – Ma.Boček, Fryš, Novotný – Burian, Kopecký, Nachtmann – Hromada, Neklan, Ja.Boček – Hněvkovský, R.Hanák, T.Hanák – Renčín.

1. SC TEMPISH Vítkovice: Jasiok – Kuczera, Jan Šebesta, Nehera, Hatala, Hubálek – Čonka-Skyba, Choma, Sladký – Gattnar, Sidunov, Šindler – Švajný, Hájek, Bräuer – Delong, Kvasnica, Matejčík – Besta.