Kanonáda proti Hattricku

26. září 2021, VG

Druhá třetina duelu mezi vítkovickými Rytíři a hráči Hattricku Brno vyzněla nerozhodně 3:3. Ovšem v té první i ve třetí nasypali domácí Rytíři soupeři po šesti brankách a ve 4. kole Superligy si tak připsali tři body za jednoznačné vítězství 15:3.

"Kluci k tomu zápasu přistoupili dobře a na to, že nám chybí klíčové beci ve hře, tak to bylo hodně solidní do obrany i rozehrávky. Tvořili jsme si spoustu šancí," chválil své svěřence vítkovický kouč Pavel Brus.
Převahu domácí ukázali hned v úvodní dvacetiminutovce. V 8. minutě to bylo 3:0, ve 20. minutě už 6:0. "Soupeř má taky lazaret, takže ten výsledek není úplně objektivní z obou stran," připomněl Brus početnou marodku nejen ve svém týmu, ale i na straně Hattricku.
Rytíři ve druhé části mírně zvolnili, možná u vědomí velkého náskoku, soupeř se tak dostal do šancí a tři využil. Stejně se však vedlo i domácím, brankový rozdíl tak zůstával stejný jako po první části. A ve třetí periodě se znovu rozjel brankostroj Rytířů, jenž se zastavil po dalších šesti gólech v síti Hattricku.
"Hodnotím kladně přístup a i nové lajny, které jsme poskládali, vypadají, že by to mohlo fungovat," uzavřel hodnocení Pavel Brus.

Branky a nahrávky

Branky a nahrávky: 4.Vítovec (R.Gattnar), 7.Čonka-Skyba (Bräuer), 8.Zubek (Šindler), 11.Delong (M.Gattnar), 11.R.Gattnar (Matejčík), 20.R.Gattnar (Vítovec), 27.Bräuer (Palčinský), 34.Šindler (M.Gattnar), 36.Bräuer, 44.Delong (Zubek), 46.Bräuer (Čonka-Skyba), 50.Delong (Zubek), 57.Hubálek (Šindler), 59.Šindler (Zubek), 59.Sidunov (Vítovec) – 24.Brom (Jalový), 30.Š.Hronek (Brom), 32.Procházka (Vlach). Rozhodčí: V.Hála, P.Hála. Vyloučení: 1:3. Využití: 3:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 90.

1. SC TEMPISH Vítkovice: Souuček - Hatala, Hubálek, Vítovec – Čonka-Skyba, M.Gattnar, R.Gattnar, Sidunov, Šindler, Bräuer, Zubek, Palčinský, Delong, Matejčík, Besta.

FBŠ Hattrick Brno: Létal (11.Kolajta) – Jalový, Kostka, Suk, J.Kůra – L.Kučera, Brom, Procházka, Fuchs, Juhaňák, Do.Dvořák, Lhota, M.Hronek, Vlach, Š.Hronek, Slezák.