Report ze zápasu BRN vs. VIT (6:7)

neděle 19. 3. 2017

Ohlasy po zápase

Vyjádření trenéra domácích, Jana Kadlece: "Atraktivní utkání, rvali jsme se jako praví Buldoci. Soupeř byl i dnes šikovnější v rozhodujících chvílích. Máme nějaký směr a toho se určitě budeme držet i v příští sezóně. Všechny čtyři utkání splnily přesně to, co tenhle tým potřebuje. Klidně to dnes mohlo být třeba 3:1 na utkání pro nás, vzhledem k jejich průběhu, ale nezbývá, než přijmout konečný stav série."

Vyjádření trenéra hostů, Pavla Bruse: "Do poloviny zápasu jsme hráli bez tlaku, potom jsme si trošku ká.li a zbytečně jsme zápas zdramatizovali. Ale i to je pro další průběh play-off důležité. Myslím si, že se zápas od zápasu zlepšujeme a naše hra začíná vypadat hodně solidně. Těšíme se na semifinále. Děkujeme Brnu, že i díky nim musíme být lepši My."

Branky a nahrávky

Branky a nahrávky: 4. Grlický (Nonn), 13. Ondráček (Juhaňák), 35. Tichý (Sládeček), 39. Coufal (Tichý), 44. Grlický (Coufal), 50. Sládeček (Juhaňák) – 1. Pešat (Gál), 9. Matejčík (Jan Šebesta), 9. Jastřembský (Švajný), 14. Jan Šebesta (Besta), 26. Matejčík (Jankulár), 54. Švajný (Matejčík), 63. Matejčík (Rýpar). Rozhodčí: Filip Drápal, Jakub Pospíšil. Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. Diváci: 529. Střely na branku: 24:16

itelligence Bulldogs Brno: Kuhn (Sekanina) – Tichý, Kadlec, Jalový, Bauer, Žižka, Nonn – Coufal, Juhaňák, Hrubý – Koutný, Alkki, Černoch – Ondráček, Mendrek, Sládeček – Hronek, Grlický, Křiva.

1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Gurkovský) – Mertha, Nehera, Jakubec, Švajný, Jastřembský, Ivan, Komačka – Jankulár, Firda, Jan Šebesta – Rýpar, Gál, Hájek – Pešat, Bräuer, Matejčík – Delong, Besta.