1.SC WOOW Vítkovice versus Tatran Střešovice

04. prosince 2009, Oliv

Petr Kološ: Myslím, že tenhle zápas rozhodne o tom, kdo vyhraje ligu v základní části.

Ahoj Petře, v Ostravě řádí naplno chřipková epidemie, tento týden vyhlásili chřipkové prázdniny dokonce i Vítkovice. Týká se to i A týmu mužů. Jak to vypadá, kolik z vás je nemocných?
Ahooj, no ani nevím kolik je nemocných protože jsem s klukama tento týden nebyl. Mám povinosti ve škole.
Po návratu z poháru jste působili v zápasech trochu unaveně, možná bez motivace. Výsledkově jste ztratili zápas se Spartou a vyřadila vás Ostrava z poháru. Jak to vnímáš ty, cítil jsi po poháru nějaký útlum?
Útlum jsem určite cítil, ale podle mě to nezpůsobil Pohár mistrů, ale to že nám odešli dvě opory a teď jsme to pocítili. Nedařilo se nám promeňovat šance, ale to je úplně to samé jako minulý rok. Každy rok je to samé, prostě ladíme formu v lize a nejdůležitější je před náma.
Teď jste třikrát venku naplno bodovali a v sobotu vás čeká domácí zápas s Tatranem. V letošním prvním ligovém zápase jste u nich prohráli na nájezdy, takže se očekává opět napínavý souboj. Máš rád zápasy s Tatranem?
Upřímně ty zápasy momentálně miluji. Je to jeden z mála klubů, který patří mezi špičku v evropě. A myslim že tenhle zápas rozhodne o tom, kdo vyhraje ligu v základní části.
Příprava na tento zápas je opravdu mimořádná (tréninkové volno), snižuje to vaše cíle pro toto utkání, nebo v tom nepociťujete žádnou nevýhodu?
Na tohle nevím jak odpovedět... Můj cíl je vždy stejný, vyhrát zápas. A je mi jedno jestli proti tomu nebo tomu... Tréninky nám nejspíš budou chybět, ale to nám chybí posledních 2,5 měsíců :D...
Díky za rozhovor, ať se daří a máte plnou halu fanoušků!
Děkuji a držte nám palce :)

                                                                                                  Foto: Roša