Mladší žáci B bodovali naplno!

15. prosince 2009, ZeJ

Také mladší žáci "B" po dlouhém čekání okusili pocit vítězství a to hned ve dvou zápasech. Přinášíme hlas spokojeného trenéra Zerzoně.

V neděli jsme hráli ve "vyhřáté" Fat Pipe Aréně (asi si dovede představit jaké tam bylo o půl osmé teplo, když venku bylo -3°C). První utkání se Sbornou Bílovec jsme začali zodpovědně a po první třetině jsme vedli 3:0, což některé hráče ukolébalo a po dvou třetinách to bylo najednou 3:3. Ve třetí třetině to byl zápas plný nervů, který se obrátil v náš prospěch a utkání jsme dovedli do vítězného konce 5:4.
Druhé utkání se Z.F.K. Petrovice nebylo také vůbec jednoduché a jen dobrým pohybem po hřišti, častou střelbou a nasazením, jak v obraně, tak také v útoku, jsme zaslouženě vyhráli 4:3. I když se najdou ještě nedostatky v herní činností jednotlivců, na kterých budeme pracovat, jako tým jsme podali zodpovědný výkon, který byl podpořený dobrým výkonem brankáře a zvlášť pozitivní je také to, že na gólech se podílely všechny tři útoky. Teď je třeba se připravit na další soupeře (FBC BIX Ostrava "B" a Torpedo Havířov "B"), protože jim máme co vracet z předcházejících kol."